Se 10 års boligpriser i netop dit nabolag

Prisen på en bolig er steget dobbelt så meget i Københavnsområdet som i nogle af provinskommunerne. Se prisudviklingen kommune for kommune i det første årti af dette årtusinde.

Find prisudviklingen på boliger i netop din kommune. Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Boligejere i nogle af landets kommuner har set deres ejendom stige dobblet så meget i værdi som boligejere i andre dele af landet.

Det viser en opgørelse af ti års udvikling i boligpriserne medregnet de seneste priser fra Realkreditrådet for fjerde kvartal i 2009.

Dermed kan hele det første årti i dette årtusind kortlægges for boligprisernes vedkommende, og grafikken herunder viser prisudviklingen for de enkelte regioner og kommuner. Når der vælges en region og trykkes på "søg", så afsløres priserne for hver kommune fra årsskiftet 1999/2000 og ti år frem i tal og procent.

 


 

Kilde: Realkreditrådet

Den seneste prisopgørelse gav næring til lidt optimisme, da boligpriserne på landsplan steg med 0,2 pct. fra tredje til fjerde kvartal 2009. Der er dog store forskelle landet over fra mærkbare stigninger villaer og rækkehuse i hovedstadsområdet samt på Nord- og Østsjælland, Bornholm og i Sydjylland.

Men priserne falder stadig Fyn og i Øst- og Vestjylland, mens stigningerne af mange tilskrives den historisk lave rente. Den forventes at stige i år og dermed isoleret set trække nedad i boligpriserne igen.