Scorer kassen: Så meget fik Alexandra for villaen

Den tidligere prinsesse fik 23 millioner kroner for sin villa på Svanemøllevej.

Den tidligere prinsesse fik 23 millioner kroner for sin villa på Svanemøllevej. (foto: Kristian Lützau) Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Meget har været sagt og skrevet om Grevinde Alexandras salg af villaen på Svanemøllevej, som hun fik foræret kvit og frit i forbindelse med skilsmissen fra Prins Joachim.

Nu er der også sat beløb på salget, og Alexandra kommer ikke til at mangle smør til sit og prinsernes brød. Salgsprisen, der netop er tinglyst, lyder på 23.000.000 kroner.

Det skriver Boliga.dk.

Alexandra satte villaen til salg i februar, og i april kunne ejendomsmægleren Kristian Lützau bekræfte, at den var solgt - uden at ville afsløre prisen. Ifølge tingbogen er der kun tinglyst lån for 6.195.000 kroner, og Alexandra står dermed til at kunne stoppe små 17 millioner i lommen. Udbudsprisen var sat til 25 millioner kroner, og det lykkedes dermed stort set grevinden at få fuld pris for villaen.

Overtog huset kvit og frit

Grevinde Alexandra flyttede ind i det store, hvide palæ på Svanemøllevej 15 i 2005, efter hun var blevet separeret fra Prins Joachim i 2004 og skilt året efter.

Den nu afdøde kendis-mægler Jan Fog stod for salget af villaen, der indbragte sælgeren 7.250.000 kroner. I dag er ejendommen vurderet til 9,65 mio. kr.

Det var ikke dog Grevinde Alexandra selv, der pungede ud med de familieindgraverede mønter, men derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som Prins Joachim på daværende tidspunkt ejede.

Året efter overtog hun huset kvit og frit som en del af ægtepagten med Prins Joachim.

Grevinden boede i den fashionable bolig med Martin Jørgensen, indtil de sidste år afslørede, at de var gået hver til sit. De blev gift i 2007.

Vil have herskabslejlighed i byen

Den forhenværende prinsesse har tidligere fortalt, at hun vil have en herskabslejlighed i København i stedet for villaen på Svanemøllevej.

For gevinsten på 17 millioner, kan hun eksempelvis få disse tre luksuslejligheder. Uden at låne en krone vel at mærke.