Scooter-golf i Gyldensteen

Sjældenhed. Golfbanen i Bogense har indkøbt fire Golf Cruiser-scootere.

De fleste danske golfbaner råder over buggies - golfbiler - til udlejning, men det hører absolut til sjældenhederne, at golfscootere kan lejes - som det er tilfældet i Gyldensteen Golf i Bogense.

Her har man investeret i fire golfscootere af mærket Golf Cruiser - blandt andet. ud fra den betragtning, at det tager to mand længere tid at spille ud fra samme bil, end det tager to mand at spille ud fra hver sin scooter.

- Ikke mindst personer med dårlige knæ er glade for vores scootere, fordi det sociale element i spilles bevares, når scooter-spillernee kan køre ved siden af og snakke med de gående spillere, forklarer Gyldensten Golfs administerende direktør, Per Bjørner.

I realiteten er en Golf Cruiser en mellemting mellem en elektrisk trolley og en golfbil. Den 3-hjulede, el-drevne scooter har to fremadgående gear, bakgear, hydrauliske bremser, affjedring på alle tre hjul og en maksimal vægtbelastning på 180 kilo. Når man har placeret sin golfbag foran styret og sin forfriskning i vandholderen på styret, er man klar til en runde, hvor man hviler benene, mens man kører frem til sin bold mellem slagene.Yderligere info:

www.gyldensteengolf.dk

www.d2.golf.dk