Sara Blædel sælger sit liebhaver-sommerhus i Nordsjælland

100 meter fra Øresund på Sjællands nordlige guldkyst ligger den danske succesforfatter Sara Blædels sommerhus, som hun netop har sat til salg for 4,6 millioner kr.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Boliga.

Og selvom Blædel står bag stribevis af hæsblæsende mordgåder, er der dømt ægte dansk sommeridyl på de 94 kvadratmeter i Hornbæk.

Huset har nemlig ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce en "næsten ny" svømmepøl, en opvarmet udendørs spa til fire personer, og indendørs findes der blandt andet en stue med pejs.

Aktiv på boligmarkedet

Forfatterinden købte selv træ-sommerhuset i 2011, efter det havde været på markedet i mere end et år. Dengang hed prisen 2.750.000 kr.

Siden da har nøglerne i den 52-årige krimi-forfatters nøglebundt ikke hængt stille.

Sidste år solgte Sara Blædel sin knap 200 kvadratmeter store herskabsvilla i Virum nord for København til fordel for en adresse helt inde i hovedstaden.

Samme år købte hun et hus i Kartoffelrækkerne ved Søerne, og to år tidligere var det ifølge Boliga skødet på en mere end 100 kvadratmeter stor lejlighed på Østerbro, Blædel satte sin signatur på.

Sara Blædel har skrevet ni krimier om politikvinden Louise Rick og hendes journalist-veninde Camilla Lind - bøgerne er udgivet i 31 lande og solgt i 1,8 millioner eksemplarer.

Se Blædels Liebhaver-sommerhus her