Sand og bølger: Her er de billigste fritidsboliger med havudsigt

Havudsigt er typisk lig høje priser. Dog gemmer der sig fritidsboliger med udsyn til havet, der ikke koster en hel bondegård

Foto: Nybolig Kim Toftdahl Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Salt luft i lungerne og brydende bølger til øjet. Havudsigt er et plus så stort som Kattegat, hvis man skal købe sommerhus.

Faktisk er drømmen om udsigt til bølgen blå så stor, at "havudsigt" og "udsigt" stryger ind som nummer to og tre over de mest benyttede søgeord i fritekstfeltet på boligsiden Boligas hjemmeside, og derved kun må se sig slået af "altan".

Det skriver Boliga.

Desværre for køberne og heldigvis for sælgerne har den skønne udsigt det også med at trække priserne op i de højere luftlag - især når det ikke kun er mæglerne, der kan se havet.

Men ingen regel uden undtagelser. Så kan man leve med, at ens sommerhus ikke ligger i Hornbæk eller Skagen vil man kunne nyde havudsigt fra en nyerhvervet terrasse, uden det også inkluderer udsigt til en tømt bankkonto.

Boliga har her samlet de billigste fritidsboliger med havudsigt - der alle koster under en 650.000 kr.

Kildegårdsvej 29 i Faaborg

Foto: EDC Faaborg Fold sammen
Læs mere

Kun 40 meter fra vandet ligger dette sommerhus, der er 48 kvadratmeter stort. Der er en stor stue med køkken, et badeværelse og så et separat værelse.

Huset ligger på en lejet grund, men der er mulighed for at købe den af udlejer. Grunden ligger direkte ud til vandet, og man kan nyde udsigten fra både stue og soveværelse.

Pris: 450.000 kr.

Her kan du se mere af sommerhuset ved Faaborg.

Bøgebjergvej 112 i Dalby

Foto: Nybolig Kim Toftdahl Fold sammen
Læs mere


Ved Bøgebjerg Strand ligger dette sommerhus med udsigt til Romsø og Storebælt. Det er bare at træde ned fra terrassen, hvis man ønsker sand mellem tæerne.

Det blå- og hvidmalede sommerhus ligger på en lejet grund. Selve huset byder på en stor stue/køkken, et værelse og badeværelse.

Pris: 495.000 kr.

Her kan du se mere af sommerhuset ved Bøgebjerg Strand.

Ndr. Strandvej 131 i Allinge

Foto: Danbolig Rønne Fold sammen
Læs mere

Bornholm bliver gang på gang udråbt som det nye it-sted. I denne  ferielejlighed kan man fejre ferien med udsigt til Østersøen.

Lejligheden er på 51 kvadratmeter, og den kan byde på stue med udgang til terrassen, køkken, badeværelse og en soveværelse.

Pris: 545.000 kr.

Her kan du se mere om ferielejligheden på Bornholm.

Rougsøvej 322 i Ørsted

Foto: John Frandsen Fold sammen
Læs mere


Der er udsigt til masser af vand fra dette sommerhus på 49 kvadratmeter. Selvom det ligger lidt væk, er der frit udsyn, da der ingen bebyggelse er mellem sommerhuset og de blå bølger.

Der er en stue, køkken, badeværelse og to store værelser i sommerhuset. Dertil er der en overdækket terrasse og et udhus på 12 kvadratmeter.

Pris: 625.000 kr.

Her kan du se mere af sommerhuset i Ørsted.