Rejs Jorden rundt i privat jet

Luksus. Rejsebureauet Hannibal & Marco Polo lancerer i de kommende uger et højtflyvende nyt rejsekoncept.

I selskab med champagne og kaviar kan du nu rejse jorden rundt i privatjet.

Det er rejsebureauet Hannibal & Marco Polo, der står bag de luksuriøse rejser.

Konceptet består af en ombygget Boing 757’er, hvor de normale 270 sæder er taget ud. I stedet er der monteret 74 luksuriøse business class sæder. Som én af de 74 passagerer, har du muligheden for at nyde komforten ombord på luksusflyet.

”Prisen på rejsen Jorden Rundt med afgang den 4. Februar 2009 er 333.000 kr per person i dobbeltværelse. Men så får du også dit livs oplevelse. Det er jo ikke den billigste måde at rejse på, men det er ikke dyrt. Gæsterne får valuta for hver en krone. Rejsen er på 24 dage og du bor på nogle af verdens bedste hoteller. Rejsen er tilrettelagt sådan, at der ikke er flyvninger på mere end 5 timers varighed. De kulinariske oplevelser kan næste ikke beskrives og du slipper for at stå i kø i pas- og sikkerhedskontrollen i alverdens lufthavne. Bagagen behøver du heller ikke at vente på”, fortæller administrerende direktør René Andersen.

En række af verdens største seværdigheder udgør destinationerne på rejsen. Hannibal & Marco Polo har indgået en eksklusivaftale med TCS Expeditions.

”Vi ville gerne haft den første tur af sted allerede i 2008, men der er totalt udsolgt og det er svært at skaffe de rigtige fly. Der er meget stor efterspørgsel på produktet og der er helt sikkert et marked for denne type rejser i Skandinavien. Det er ikke specielt velhavende mennesker der køber denne type rejser, men folk som lever drømmen ud, og vælger at bruge noget af friværdien på at rejse Jorden Rundt. Dem vil vi gerne hjælpe. Vi kan også tilbyde en lang række andre rejser med samme koncept, f.eks. Afrika Rundt, Østeuropa Rundt, Indien Rundt, Atlanterhavet Rundt eller Sydamerika Rundt. Men turen Jorden Rundt er den mest populære. Så hvis du vil overraske dine nærmeste med en uforglemmelig julegave, så er her en gylden mulighed”, forklarer Rene Andersen.

- mja