Projektmager klar til nye udfordringer

Farvel. Gyldensteen Golfs direktør, Per Bjørner, stopper ved årsskiftet uden at vide, hvad fremtiden byder.

For tre år siden lå der marker, hvor Gyldensteen Golfs 18 hullersbane ved Bogense ligger i dag. Projektmageren, adm. direktør Per Bjørner har haft en stor andel i succesen Gyldensteen Golf, men da hans mission er fuldført, og hans kontrakt med lensgreve Frants Bernstorff-Gylden-steen udløber, ser han sig om efter nye udfordringer.

Det siger meget om Gyldensteen Golf, at der spilles på sommergreens hele vinteren. Selv om banen er ny, er den nemlig så velprojekteret af den internationalt anerkendte golfbanearkitekt Line Mortensen, at den tåler at blive brugt i al slags vejr.

»Det har været en hæsblæsende og forrygende oplevelse. Anlæggelse af banen, etablering af klubhus, omklædningsfaciliteter, restaurant, opførelsen af de 44, snart færdige, luksus-ferieboliger i tilknytning til banen. Jo, der har været nok at se til, men jeg trives bedst med 117 bolde i luften ad gangen,« siger Per Bjørner.

Nye mulighederHan, er uddannet kok og tjener tilbage i 1980'erne hos datidens største navne i faget, René Knudsen i Århus og Hans Beck på Henne Kirkeby Kro, blev headhuntet til Gylden- steen Golf af lensgreven fra en næsten lige så svær op-gave, etableringen af et nybygget superhotel med 168 værelser midt i Aalborg. Inden den tid havde han ledelsesansvar på danske toprestauranter som Penny Lane, The Dinning Room, Munkebo Kro og Ruths Hotel i Skagen.

Per Bjørner véd p.t. ikke, hvordan hans fremtid ser ud: »Min kontrakt med Gyldensteen Golf udløber ved årsskiftet, men jeg har lovet at sætte min efterfølger, som ikke er fundet endnu, grundigt ind i tingene, så det bliver nok forår, før det er helt slut for mig her i Bogense«.

Det har aldrig været i hans tanker at søge sin egen stilling igen: »Nej, jeg skal videre. Det ligger dybt i min natur, at jeg altid skal se, hvad der ligger af muligheder, udfordringer og projekter omkring det næste hjørne.