Privat ø klar til nye beboere: Peberholm er solgt

Godt 100 dage skulle der gå, før fristelsen om at blive øbo på sin helt egn ø blev for stor for nogle købere til at modstå.

Øen Peberholm ligger i Roskilde Fjord Fold sammen
Læs mere

I går blev der nemlig indgået en købsaftale om øen Peberholm, der ligger i Roskilde Fjord, og som nu er klar til at få splinternye beboere.

Det bekræfter ejendomsmægler Per G. Jensen fra mæglerfirmaet Bo-nyt Nordsjælland, der har haft øen til salg, over for Boliga.

Salgsprisen er endnu ukendt, da den obligatoriske betænkningstid og tinglysningsprocess endnu ikke er overstået, men tilbage i maj blev øen udbudt til lige knap to millioner kr.

Så det er sandsynligvis for et beløb i den størrelsesorden, at de nye ejere har købt den fulde råderet over den 1.714 kvadratmeter store ø, hvorpå der i dag står tre små bygninger; en med køkken og stue, en med soveværelser og en med toilet og redskabsrum.

Foto: Bo-Nyt Nordsjælland Fold sammen
Læs mere

En ultraprivat fritids-residens

Øen med de tilhørende bygninger, der tilsammen dækker et boligareal på 43 kvadratmeter, er solgt som et fritidshus, oplyser Boliga.

Og her er der rigtig god mulighed for at nyde sommeren uden at blive generet af naboens havetrampolin, vildt voksende hæk eller røgen fra deres kuglegrill.

Øen ligger nemlig i Roskilde Fjord ud for Skuldelev syd for Frederikssund på Midtsjælland, og der er kun adgang med båd.

Men selvom den meget private placering kan lyde mindst ligeså eksklusiv, er der en mulighed for at finde sit primitive jeg frem og lege Robinson Crusoe på øen. Der er nemlig endnu ikke indlagt strøm.

Her kan du læse flere informationer om øen Peberholm.