Pensiondanmarks kunder slipper 12 procent billigere

Pensiondanmark har reduceret sine administrationsomkostninger med 12 procent til gavn for kunderne.

Vi har med den nye platform været i stand til både at sikre medlemmerne endnu lavere omkostninger og bedre kundeservice i form af flere digitale muligheder, hurtigere sagsbehandling og et højere rådgivningsniveau, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

København: Det bliver billigere at have pensionsordning hos Pensiondanmark næste år.

Selskabet, der administrerer de penge, som næsten 700.000 danskere har sat til side til alderdommen, har reduceret sine administrationsomkostninger med 12 procent.

Besparelsen på 39 kroner kommer kunderne til gode og ryger i stedet ind på opsparingen. Den er muliggjort af et nyt administrativt system, som blev taget i brug for et år siden.

- Vi har med den nye platform været i stand til både at sikre medlemmerne endnu lavere omkostninger og bedre kundeservice i form af flere digitale muligheder, hurtigere sagsbehandling og et højere rådgivningsniveau, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen.

Det er tredje år i træk, at Pensiondanmark reducerer sine omkostninger. Siden 2013 er prisen pr. medlem reduceret fra 396 kroner til 297 kroner.