Overskud på strandvejs-lejligheden: Keld og Hilda ramte plet i bolighandel

På beløbet. Salgsprisen er netop tikket ind på hele Danmarks musikpar - Keld og Hilda Heicks lejlighed, der ligger på den attraktive kyststrækning mod Øresund i Københavns nordlige forstad Skodsborg.

Foto: Home Holte Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Og den afslører, at Hr. og Fru Heick, der blot nåede at have lejligheden på markedet i en måned, før en køber var fundet, ikke har måttet give så meget som en enkelt krone i afslag for de 82 kvadratmeter.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Lejligheden blev nemlig udbudt til salg for 3.995.000 kr.

Og det er helt ned til sidste decimal, hvad køber har givet for lejligheden, der ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce fremstår fuldstændig indflytningsklar med blandt andet glatte hvide vægge, gulve lagt i sildebensparket og et nyt køkken med grebsfri elementer og induktionskogeplader.

Dertil kommer udsigten, der både peger mod øst og bølgeskvulpene i Øresund og mod vest, hvor skoven snart kommer til at stå i fuldt flor.

Foto: Home Holte Fold sammen
Læs mere

​Skodsborg-salg med og uden gevinst

Musikerparret, der debuterede som duo tilbage i 70'erne, og som de fleste nok kender for deres optrædener og engagement i Dansk Melodi Grand Prix, købte selv lejligheden for små fem år siden i september 2012.

Dengang stod der ifølge Boliga.dk 3,2 millioner kr. på købsaftalen, og Keld og Hilda kan dermed pakke flyttekasserne og forlade den eksklusive kystby mellem Klampenborg og Vedbæk i Nordsjælland med en gevinst på knap 800.000 kr.

Helt så heldige med handlen var Heicks næsten-naboer på den anden side af Strandvejen dog ikke, da deres villa blot to kilometer derfra blev solgt tidligere på året.

Efter syv on/off-år på boligmarkedet lykkedes det nemlig Mette og Brian Laudrup at få lukket handlen af deres villa i første parket til Øresund til en pris på 11,3 millioner kr.

Men selvom summen nok klinger højt i de flestes ører, er det ikke helt, hvad Brian Laudrup og fruen selv gav for Skodsborg-villaen i 2007.

Den gang stod der nemlig 14 millioner på salgsaftalen.

Se mere her