Odense får oplyst driving range

Overdækkede udslagssteder i Proark Golf Odense Eventyr med 12 halogen-lys på hver 2000 watt.

Læs mere
Fold sammen
En projektoplyst driving range gør det fra på tirsdag, den 27. januar, muligt at slå træningsbolde i 14 timer om dagen i Proark Golf Odense Eventyr - fra kl. 7 til kl. 21.

Det vil f.eks. sige, at inkarnerede golfspillere kan træne enten før eller efter arbejdet, selvom der ikke er dagslys.

På opfordring fra lokale klubmedlemmer er et såkaldt medlysanlæg, formedelst 300.000 kroner, installeret i forbindelse med otte overdækkede udslagssteder, og dét betyder, at de trænende spillere kan følge boldens flugt ca. 200 meter ud i terrænnet. Der er tale om 12 metalhalogen-lyskilder med hver 2000 watt, som medfører et neutralt, hvidt lys med gode farvegengivende egenskaber, som balancerer træningsbanens omgivelser så godt med naturen, at det nærmest føles som dagslys. Det hvide lys gør desuden træningsbanens greenflag og afstandsmarkeringer synlige, og dét er en nødvendighed for at kunne analysere resultatet af hvert enkelt slag.

Den officielle indvielse af lysanlægget sker ved, at centerchef for Proark Golf Odense Eventyr, Ulla Vahl-Møller, klipper snoren over sammen med formanden for Odense Eventyr Golf Klub, Harry Pape Henriksen, og Danmarks kendeste golftræner, Leif Nyholm. Derefter slår rådmand i Odense kommune, Anker Boye, og Dansk Golf Unions formand, Søren Clemmensen, de to første slag.

Efterfølgende giver altid festlige Leif Nyholm en halv times clinic, hvor han demonstrerer alle mulige - og umulige - slag, inden indvielsesdagen slutter med to timer fri adgang til den oplyste driving range for alle, inklusive rene novicer. Her vil Leif Nyholm og hans trænerkolleger Martin Holm Larsson og Peter Thomsen fra Nyholm Golf Academy stå til rådighed for undervisning. Også fremover vil driving rangen være åben for ikke-medlemmer af Odense Eventyr Golf Klub. Alle, der køber en chip til automaten med træningsbolde, er nemlig velkomne til at træne på lysanlægget.

Vil du være Danmarks bedste firmagolfspiller i 2009?