Nyt gigant-salg af lejlighed i København

Mens det er svært at finde købere til landets allerdyreste villaer, går det bedre på markedet for de mest fashionable ejerlejligheder.

Læs mere
Fold sammen

Årets næstdyreste lejlighedssalg er netop blevet tinglyst, og igen er det København, der lægger ramme til en af årets største handler, skriver Boliga.dk.

Den 238 kvadratmeter store lejlighed på Islands Brygge blev afsat i oktober for 19,9 millioner kroner efter blot 10 dage på markedet, og dermed er købet kun overgået af handlen af en lejlighed på Christianshavn, der blev solgt i vinters for 20,65 mio. kr.

110 kvadratmeter altan

Ifølge salgsopstillingen har køberen fået en unik penthouselejlighed med 110 kvadratmeter altan, 180 graders udsigt over vandet og elevator til egen etage.
Lejligheden indeholder blandt andet en entré med indbyggede skabe, en kæmpe stue med panoramavinduer, master bedroom med walk-in closet og eget luksusbadeværelse med brus og badekar.
Ejendommen er tegnet af arkitekt Kim Utzon.
Ifølge mægleren bag salget, Torsten Kristensen fra Realmæglerne, var der stor interesse for lejligheden, da den blev sat til salg.
Solgt til udbudsprisen

- Vi har haft omkring 15 henvendelser på de 10 dage, hvor lejligheden på markedet, og vi måtte skuffe to potentielle købere, der var interesserede i købe lejligheden, siger Torsten Kristensen, der fortæller, at henvendelserne blandt andet kom fra udlandsdanskere og fra herboende velhavere, som ville benytte lejligheden som sommerresidens.

Lejligheden blev solgt til udbudsprisen, hvilket er yderst usædvanligt for boliger i den prisklasse.

- Det skyldes, at lejligheden er helt unik blandt andet med hesteskoaltan og elevator til døren, og så har sælgeren og jeg brugt tid på at lægge den helt rigtige salgsstrategi. Det vil sige, hvornår det var bedst at sætte den på markedet, hvilken markedsføringsstrategi, der passede bedst, og hvorfor vi mente, at den skulle koste næsten 20 mio. kr., siger Torsten Kristensen til Boliga.


Rekorden står stadig

Tre af de fem største lejlighedshandler i år har fundet sted i Københavns Kommune, mens Hellerup tager de to øvrige pladser med to salg i Tuborg Havnepark.
Der er dog stadig et stykke vej, før salgsrekorden på ejerlejlighedsmarkedet bliver slået. Den blev ifølge Boliga sat i 2008 med handlen af en 219 kvadratmeter stor penthouselejlighed i Tuborg Havnepark i Hellerup. Prisen endte på 24.650.000 kr.
Top fem dyreste ejerlejlighedshandler i år:


1. Nicolai Eigtveds Gade 36, 5. TV, København K. Pris: 20.650.000 kr.

Se billeder af lejligheden her: http://www.boliga.dk/galleri/danmarks-dyreste-lejlighed-nogensinde

2. Islands Brygge 34C, 7, København S. Pris: 19.900.000 kr.
3. Tuborg Havnepark 18, 6, Hellerup. Pris: 18.000.000 kr.
4. Tuborg Havnepark 5, 6, Hellerup. Pris: 16.925.000 kr.
5. Havnegade 31, 4, København K. Pris: 16.500.000

Artiklen er leveret af Boliga.dk.