Ny nummer et: Her er Danmarks absolut dyreste bolig

Masser af kvadratmeter. Luksusbadeværelser. Egen biograf. Vinkælder. Swimmingpool. Firelænget staldbygning. Overdækket ridebane. Eminent udsigt til marker og skov.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Begynd bare at liste op, for skal Danmarks dyreste pris rammes, skal der en hel del til.

Og nok netop af denne grund kan Haregabgaard, der ligger ved Græsted i Nordsjælland og netop er blevet udbudt offentligt til salg, føje et kæmpe stykke jord på mere end 26 ha og en stor kælder med plads til eksempelvis bilsamlingen og et helt ekstra hus til listen.

Ejendommen, der er til salg hos mæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen, er nemlig udbudt til salg for hele 85 millioner kr. - hvilket gør den til Danmarks pt dyreste ejendom på det officielle marked.

»Det er absolut en af de mest eksklusive og gennemførte ejendomme, vi nogensinde har haft på markedet. Ejendommen er skabt med en glødende passion for heste - og resultatet er intet mindre end Danmarks mest eksklusive hesteejendom,« siger Ivan Eltoft Nielsen til Boliga.dk.

Hidtil har boligmarkedets førsteplads været besiddet af en stor liebhaver-villa i Lyngby blot få huse fra statsministerens officielle embedsbolig, Marienborg.

Prisen på Lyngby-palæet, der blot har været til salg i en måneds tid, er således 17 millioner kr. billigere end den nye højdespringer - og lyder således på eksklusive 68 millioner kr.

Husk hesten

Haregabgaards hovedhus er 15 år gammelt og opført i en nyklassicistisk stil med mere end 720 kvadratmeter at brede familien ud på.

Og selvom det nok i manges ører lyder om mere end nok til at både den store børneflok, og hvad der dertil hører af kæledyr - er der noget flere kvadratmeter at komme efter til de firbenede.

Til ejendommen, som ligger omringet af mark og skov nær Esrum Sø i Nordsjælland, hører der nemlig en 5.100 kvadratmeter stor staldbygning, der bl.a. rummer 27 hestebokse, saddelrum og en lounge - hvor man kan sidde og beskue udfoldelserne på ridebanen.

Se alle de flotte billeder af ejendommen her

 

Et stykke fra strandvejen

Det er kun ganske få ejendomme i landet, der gennem tiden har været udbudt til salg med flere eller højere cifre på til salg-skiltet end Haregabgaard.

Men når det sker, er det typisk noget tættere på den eksklusive kyststrækning langs Øresund mellem København og Rungsted.

Den dyreste offentligt udbudte ejendom gennem tiden er således ifølge Boliga.dk det knap 1.000 kvadratmeter store palæ Rosenlund på Vedbæk strandvej, der i 2016 havde hele 120 millioner kr. stående på til salg-skiltet.

Se ejendommens salgsopstilling her