Ny multi-millionhandel er årets dyreste villasalg

Træningscenter, indendørs-pool, panorama-udsigt og tennisbane lige op ad Øresunds-kysten i Vedbæk nord for København.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen. Fold sammen
Læs mere

Det er bare nogle af de egenskaber, der fik nullerne til at rulle, da denne 659 kvadratmeter store villa på Vedbæk Strandvej kom til salg i april 2015.

Den gang var prisen 52 millioner kr., og selvom der undervejs er barberet flere millioner af udbudsprisen, er handlen, der netop er blevet tinglyst, årets absolut dyreste.

Prisen på skødet er nemlig 40 millioner kr., og dermed overgår handlen, som ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen har stået for, årets hidtil dyreste handel med flere millioner kroner.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Årets nu næstdyreste villasalg blev nemlig indgået i juni til 36 millioner kr. lidt længere nede ad strandvejen i nabobyen Skodsborg.

Rigmandshandel

Den store villa i Vedbæk har hidtil været ejet af Keops-stifteren Ole Vagner, der købte villaen i sommeren 2003 for godt og vel 31,5 millioner kr.

Mens den anden signatur på handlen hører til et holdingselskab, der er ejet af den kendte erhvervsrigmand og milliardær Johan Schrøder.

Dermed har Schrøder - ganske eksklusivt - både stået bag dette års og sidste års dyreste villahandler.

Sidste år købte Schrøder nemlig sit nabohus på Strandvejen i Taarbæk med ti værelser, vinkælder, fitness- og spa-afdeling på 454 kvadratmeter for hele 65 millioner kr., oplyser Boliga.dk.

Og godt og vel et år efter - i juni i år - satte Schrøder så sit og fruen Mariannes gamle hus ved siden af til salg for 25 millioner kr.

Ejendommen blev solgt efter bare ni dage på markedet.

Se Danmarks dyreste huse udbudt til salg netop nu