Nu kan du købe halvdelen af Mærsks favorit-grund

Mærsk Mc-Kinney Møllers kronjuvel i samlingen af pragtgrunde i Charlottenlund er til salg igen.

Foto: Claus Bech Andersen. Privatboligen er stadig til salg Det er lykkes boet efter Mærsk Mc-Kinney Møllers at få solgt alle hans grunde i Mosehøjkvarteret, men privatboligen på Mosehøjvej 4c mangler stadig at blive afsat. Husets offentlige vurdering er på 29,5 mio. kr., og for pengene får man en etplanet villa på hele 670 kvadratmeter, der blandt andet byder på ni værelser, tre badeværelser, et stort køkken, en vinkælder på 114 kvadratmeter og en indendørs swimmingpool.
Læs mere
Fold sammen

Sidste gang jordstykket var udbudt, skete det via et såkaldt skuffesalg, hvor grunden ikke var at finde på mæglernes lister, men det er lavet om nu, hvor den nuværende ejer har udstykket grunden og ladet liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen - der har stået bag salget af alle Mærsk Mc-Kinney Møllers parceller - udbyde den reducerede grund for 10 millioner kroner.

Det skriver boligportalen Boliga.dk.

Den afdøde skibsreder købte i sin tid jordstykket for at gå ture på den med sin kone Emma, og der er da også tale om et grønt, park-lignende og naturskønt område med egen sø, store træer og en skrånende plæne. Derudover er grunden en del af et privat, fredet parkområde på 10.000 kvadratmeter.

Parcellen, der ligger på Mosehøjvej 9 over for Mærsks privatbolig, blev vurderet til at være lige under 15 mio. kr. værd og blev solgt for nøjagtigt 15 mio. kr. i december 2012, men er altså sidenhen blevet udstykket, så en kommende køber må nøjes med godt det halve areal, i alt 4.000 kvadratmeter.

Ud over det grønne område på Mosehøjvej 9 opkøbte Mærsk Mc-Kinney Møller flere grunde op ad sit hjem og på den nærliggende Lysagervej, der fungerede som spadsere-egnede områder for rigmanden og hans kone.

Det er lykkedes boet efter Mærsk Mc-Kinney Møllers at få solgt alle hans grunde i Mosehøjkvarteret, men privatboligen på Mosehøjvej 4c mangler stadig at blive afsat.

Husets offentlige vurdering er på 29,5 mio. kroner, og for pengene får man en etplansvilla på hele 670 kvadratmeter, der blandt andet byder på ni værelser, tre badeværelser, et stort køkken, en vinkælder på 114 kvadratmeter og en indendørs swimmingpool.

Se Mærsks favoritgrund her:

Se billeder af Mærsks hus og matrikler her: