Nu kan du byde på Mærsks privatbolig

Mærsk Mc-Kinney Møllers pragtvilla i Charlottenlund er ikke længere hemmeligt til salg. Nu kan alle byde.

En kommende køber kan blandt andet se frem til ni værelser fordelt på 635 kvadratmeter, en kælder på 114 kvadratmeter og en grund på 4.710 kvadratmeter. Huset indeholder en opholdsstue med glaspartier til terrasse og haven, spisestue, spisekøkken, masterbedroom med dobbeltsoveværelse, en gæsteafdeling med soveværelse og badeværelse, mens der i kælderen er adgang til poolafdeling og vinkælder. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I dag blev det såkaldte “skuffesalg” af den 635 kvadratmeter store ejendom vekslet til et offentligt udbud, da ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen lagde salgsopstilling og billeder af den afdøde skibsreders privatbolig ud på sin hjemmeside.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Det sker efter mere end et år på markedet, hvor potentielle købere kun har kunnet få information om boligen ved personlig henvendelse til mægleren. Der er i forbindelse med det offentlige udbud af boligen kun taget billeder af huset set udefra, hvilket falder fint i hak med Mærsk-familiens ønske om total diskretion i privatlivssager.

Mægleren bag salget, Ivan Eltoft Nielsen, ønsker ikke da heller ikke at kommentere, hvad der ligger bag det offentlige udbud af villaen, som med en udbudspris på 24 mio. kr. er et godt stykke under tidligere gæt på husets pris.

Swimmingpool og vinkælder

En kommende køber kan blandt andet se frem til ni værelser fordelt på 635 kvadratmeter, en kælder på 114 kvadratmeter og en grund på 4.710 kvadratmeter. Huset indeholder en opholdsstue med glaspartier til terrasse og haven, spisestue, spisekøkken, masterbedroom med dobbeltsoveværelse, en gæsteafdeling med soveværelse og badeværelse, mens der i kælderen er adgang til poolafdeling og vinkælder.

Haven bærer, ifølge salgsopstillingen, præg af mange års kærlig pleje og byder blandt andet på en “imponerende stenskulptur” i bornholmsk granit placeret i en dam. Huset, som ligger på Mosehøjvej, er bygget i 1987 og er ifølge den offentlige vurdering 29,5 mio. kr. værd.

Grunde solgt for over 60 mio. kr.

Ivan Eltoft Nielsen har allerede solgt en lang række af Mærsk Mc-Kinney Møllers grunde i Mosehøjkvarteret i Charlottenlund og i Rungsted, og ifølge Boligas udregninger har salgene indbragt arvingerne et beløb på den rigtige side af 60 mio. kr.

Se billeder af Mærsk Mc-Kinney Møllers luksusvilla her.