Nicklas Bendtners lejlighedskøb er årets dyreste

Selvom ejendomsmarkedet i København er ved at være oppe i omdrejninger, bliver der stadig solgt få af de rigtig dyre lejligheder.

Det hidtil dyreste køb i år står fodboldspilleren Nicklas Bendtner for Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

I 2013 er der indtil videre kun tinglyst to handler til mere end 10 mio. kr. på landsplan, og det er ellers ikke, fordi der mangler noget at vælge imellem.

Således er der lige nu udbudt 32 lejligheder med et prisskilt på over 10 mio. kr., hvoraf de fleste ligger i hovedstadsområdet, men der er også højtliggende liebhavermuligheder udenfor København i Vejle og Esbjerg, hvor man skal spendere mellem 11-14 mio. kr. for at blive ejer af byernes højest prissatte lejligheder.

Det skriver boligsiden Boliga.

Det hidtil dyreste køb i år står fodboldspilleren Nicklas Bendtner for, og han er tilsyneladende bedre til at forhandle pris end til at forhandle løn.

I februar betalte han 13,2 mio. kr. for en 339 kvadratmeter stor lejlighed i hjertet af København, og det lykkedes ham få slået 1,8 mio. kr. af udbudsprisen for boligen, der var udbudt via ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff.

Hellerup hitter

Langt de fleste dyre lejligheder er blevet solgt i Tuborg Havnepark eller Tuborg Strandpark i Hellerup nord for København, der traditionelt har lagt ramme til nogle af dette årtusindes største ejendomshandler.

Rekorden blev sat i 2008 med salget af en 219 kvadratmeter stor penthouselejlighed for 24.650.000 til den diskrete rigmand og stifter af shipping-selskabet Clipper Group, Torben G. Jensen.

Landets dyreste lejlighed i øjeblikket ligger på Langelinie Allé i København og har et prisskilt på 17.450.000 kroner.

For pengene får man blandt andet 197 kvadratmeter bolig, havudsigt og “den vildeste ‘waoooo-effekt’”, som mægleren skriver i salgsopstillingen.