New Yorks dyreste lejligheder til salg: Kom indenfor hos milliardærerne

For øjeblikket koster Danmarks dyreste lejlighed 50 millioner kr. For mange er det en uoverkommelig pris - men i forhold til priserne på New Yorks dyreste lejligheder, er det blot et greb i lommen.

For øjeblikket koster Danmarks dyreste lejlighed 50 millioner kr. For mange er det en uoverkommelig pris - men i forhold til priserne på New Yorks dyreste lejligheder, er det blot et greb i lommen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: Christie´s Real Estate
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad er dyrest?

Alle de 41 villaer, der for øjeblikket er til salg på Strandvejen i Charlottenlund, Klampenborg, Taarbæk, Skodsborg og Vedbæk eller en enkelt luksuslejlighed i New York?

Det logiske svar villa nok være, at de 41 villaer i absolut første klasse på Danmarks dyreste adresser må kræve det højeste budget.

Men boligmarkedet er ikke altid let at blive klog på, og derfor er svaret 'luksuslejligheden i New York', der slår prisen på de 41 villaer med mere end  100 millioner kr.

Den dyreste lejlighed, der lige nu er til salg i New York City, er nemlig udbudt til 120.000.000 dollars, hvilket selv uden kursomregningen ville være nok til at stryge ind som den absolut dyreste til salg her i landet.

Det skriver boligsiden Boliga.

Regner man om til danske kroner* kommer lejligheden til at stå til: 831.576.000 kr.*

New Yorks dyreste lejlighed

Lejligheden ligger på syvende og ottende etage på den berømte Fifth Avenue lige overfor Central Park Zoo og rummer i alt syv soveværelser og 10 badeværelser.

I lejlighedens nederste etage er der to rum med udsigt over Central Park. En spisestue, og det som ejendomsmægleren i salgsopstillingen kalder lower library.

Overetagen byder blandt andet på en dagligstue med to pejse, endnu et bibliotek og et master bedroom med bygningens originale 30'er-marmorelementer.

Se salgsopstillingen hos ejendomsmægleren her

De dyre naboer

Lidt længere nede af samme avenue findes to mere af New Yorks absolut dyreste lejligheder til salg for øjeblikket.

Den ene i nummer 781 og den anden i 795. De er udbudt til henholdsvis 78 og 70 millioner dollars - altså hvad der svarer til godt 540 og 485 millioner kroner.*

Det skriver Boliga.

Den dyreste af lejlighederne rummer syv soveværelser og otte badeværelser foruden en hjemmebiograf, bibliotek og dagligstue med udsigt til Central Park.

Til lejligheden hører der tre terrasser - to af dem med beplantning. Men frygt ej - du kommer ikke til at skulle sjoske frem og tilbage mellem et af husets utallige badeværelser og altanerne i dine røjsere, når New York-vejret viser sig fra sin pæne side og planterne hænger med mulen. Der er nemlig installeret vandingsanlæg på terrasserne.

Se salgsopstillingen hos ejendomsmægleren her

I 70 millioner dollars-lejligheden kan den nye køber fornøje sig i fem værelser med hver et tilhørende badeværelse.

Lejligheden har udsigt over Central Park og Manhattans Skyline fra sine stuer, og til hvert af de enorme master bedrooms hører der påklædningsværelser med specialbyggede

træelementer.

Se salgsopstillingen hos ejendomsmægleren her

Én lejlighed, én milliard kr.

To lejligheder i New York slår for øjeblikket prisen på 120 millioner dollars og endda ganske betragteligt, de to lejligheder er nemlig udbudt til 180 millioner dollars per styk.

Ingen af dem er dog endnu færdigbyggede.

Vil du alligevel investere i herlighederne, skal du have en business, der er mere end almindeligt indbringende eller et særdeles godt forhold til din bankrådgiver.

I danske kroner kræver hver af projektlejlighederne nemlig, at der overføres over 1,2 milliarder kr. til sælger.

Se lejlighederne her

*Boliga har omregnet kursen fra amerikanske dollars til danske kroner gennem Valutakurser.dk d. 8. dec.