Multimediegoderne hitter

Mobiltelefoner, computere og bredbånd er det mest populære i bruttolønsordningerne.

Apple Ipad bliver ifølge Søren Jensen, direktør for Det Frie Valg hos Atea, den næste helt store blockbuster bland bruttolønsordningerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: Mudrats Alexandra
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lynhurtigt bredbånd. Mobiltelefon og computer - og helst fra Apple. Det er det, de medarbejdere, der springer ombord i en bruttolønsordning, vil have. De rene multimediegoder.

»Mobiltelefon, computer, bredbånd er det, der har det store fokus. Det handler nok om, at der er så mange medarbejdere, som bliver ramt af multimedieskatten, og det er så for at kompensere for dén skat, at arbejdsgiveren vælger at kompensere f.eks. med en bruttolønsordning, hvor medarbejderne kan vælge ekstra multimedieudstyr,« siger Niels Sonne, statsautoriseret revisor hos Deloitte.

Søren Jensen, direktør for Det Frie Valg hos Atea, er endnu mere klar i mælet. Det er nemlig nogle helt særlige produkter, som medarbejderne er helt vilde efter at få ligenu.

»Det er Apple-produkter, der hitter, og særligt iPhone er interessant. Nu kommer iPad’en snart, og den tror jeg også vil blive en ny blockbuster,« siger han.

Men også avisabonnementer, pendlerkort og brobizz’er er der høj efterspørgsel efter. Faktisk virker alt, hvad der kan betales af bruttolønnen mere eller mindre interessant for danskerne.

»Det er jo ikke alt, man kan putte ind i en fleksibel lønpakke. Der er jo lovgivning, som styrer det,« siger Søren Jensen.