MobilePay kører igen

Serverfejl i Danmarks mest populære mobilbetalings-app skal nu analyseres.

MobilePay har været ude af funktion søndag og mandag - det første større nedbrud i betalingsservicens levetid. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Banks populære betalingsløsning MobilePay har i dag for første gang været ramt af et længerevarende nedbrud. Nu ser det dog ud til, at app'en, der bruges af omkring 1,2 million danskere og et stigende antal cafeer og butikker, er oppe at køre igen.

»Vi ser ud til at have løst vores problemer. Der er stadig enkelte steder, hvor der kan være nogle udfald, når man bruger MobilePay på nettet, men for langt de fleste kunder fungerer det helt normalt nu,« siger Danske Banks pressechef Kenni Leth.

De tekniske problemer begyndte allerede søndag, og mandag inden middag var systemet nede for store dele af brugerne. Nogle brugere har haft problemer med at logge på, mens andre ikke har kunnet gennemføre betalinger.

»Problemerne kan samles under overskriften serverfejl, og vi arbejder nu på at få analyseret fejlen grundigt, så vi kan undgå, at det sker igen,« siger Kenni Leth.