Millionvillaer er solgt: Nu er Jan Fogs herskabslejlighed sat til salg

Den nu afdøde ejendomsmægler Jan Fogs herskabslejlighed på Vesterbro er nu blevet solgt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov

Det er ikke mere end et par måneder siden, at ejendomsmæglerne kunne stemme fødderne i og hive til salg-skiltet foran den nu afdøde liebhavermægler Jan, erfarer boligsiden Boliga.dk

Fogs kæmpestore strandvejsvilla i Taarbæk op ad jorden. Ligesom det også kun er et halvt års tid siden, at nøglerne til Fogs anden Taarbæk-villa skiftede ejere efter en handel, der blot tog 34 dage.

Og nu er tiden så kommet til, at den ekstravagante ejendomsmæglers lejlighed på Vesterbro i København også skal finde nye ejere.

Den 116 kvadratmeter store lejlighed, der har den attraktive adresse Halmtorvet 10, er således netop kommet til salg med en pris på 5.250.000 kr. – eller hvad der ifølge Boliga.dk svarer til en pris lidt under den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris i området.

Lejligheden har fire værelser, der alle ligger en suite og er forsynet med herskabsdetaljer som stuk, høje paneler og dekorerede radiatorskjulere. Og så er der udsigt over Kødbyen, der i løbet af de seneste år har hevet mad- og festglade københavnere til området.

Boede i Taarbæk

Jan Fog gjorde sig gennem mange år bemærket – dels som ejendomsmægleren bag nogle af landets mest eksklusive villa-handler og dels i flere forskellige tv-optrædener blandt andet i TV2-programmet Liebhaverne.

Det var da heller ikke kun i professionel sammenhæng, at Jan Fog opholdte sig i liebhaver-husene.

Selv boede han nemlig ifølge Boliga.dk i et 373 kvadratmeter stort strandvejspalæ i Taarbæk, der i juli i år skiftede ejere for 25 millioner kr.

Se Jan Fogs lejlighed her.