Million-salg: Bosse har solgt luksus-ejendommen

Et nyt år. En ny begyndelse.

ARKIVFOTO: Stine Bosse Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mens de fleste den 2. januar havde første arbejdsdag - efter at have brugt dagen før på at feje serpentinerne væk fra gulvet og børstet konfetti af skuldrene - så kunne erhvervskvinden Stine Bosse på denne kolde januardag nyde synet af sin bolig, der forsvandt fra Boliga.dk.

For efter 480 dage på markedet blev den taget ned fra ejendomsmægleren hjemmeside, og nu er salget af hendes nordsjællandske ejendom blevet tinglyst. Det skriver Boliga Kendte.

Prisen endte på 7.150.000 kr., hvilket er noget lavere end den pris, som luksusejendommen indtog boligmarkedet med.

Dengang var prisskiltet på 8.600.000 kr., men efter et par måneder blev prisen sænket til 7.950.000 kr. Det fik åbenbart en køber til at bide på efter yderligere en del måneder, for nu har skødet skiftet navn.

Moderniseret ejendom

Den nye ejer kommer ikke til at mangle plads i landejendommen i Dronningmølle i Nordsjælland.

Den breder sig nemlig over 372 kvadratmeter, og i den oprindelige salgsopstilling blev det fremhævet, at ejendommen var blevet totalrenoveret og moderniseret over to omgange, og at der både var blevet indlagt jordvarme og installeret solceller.

Selve grunden er ifølge Boliga Kendte på mere end otte hektar, hvor der angiveligt skulle være gode muligheder for at jage kronvildt, ænder og gæs.

Stine Bosse er kendt for sine roller i erhvervslivet. I mange år var hun koncernchef for Tryg, hun har været bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater, og hun sidder stadig i bestyrelsen for blandt andet TDC og BankNordik.

Her kan du se den gamle annonce for ejendommen