Mettes muntre madbil

Læs mere
Fold sammen
Maden blev kreeret i Mettes bus, og gæsterne spiste i et spisetelt på mange af Danmarks mest naturskønne pletter.


Fire

menuer à 10-12 retter - dermed mindre portioner og relativt enkelt. Opskrifterne er veltrimmede: "Ingredienser",

"Metode" og evt. "Mette" - dvs. Mettes kommentarer. Der indgår asiatiske og afrikanske krydderier i smuk

forening med gamle danske krydderurter, men ellers gedigene, danske råvarer, som i øvrigt omtales særskilt i bogen

med besøg hos adskillige - ca. 40 - producenter (får, oste, køer, grøntsager, sydesalt, mel etc.).


Mette

Martinussen pylrer ikke, der indgår æggeblommer i den "rå" kærnemælksskum (side 129), uden

at hun kommer ind på, om de er pasteuriserede eller ej. Og fremstillingsformen er også væsentligere end ortografien.

Bogen er smukt illustreret af Annick Boel.





Mette Sia Martinussen: "Mettes Gæstebud", 204 sider, illustreret,

269 kroner, Politikens Forlag.