Matadorpar sænker prisen på Frederiksberg-villa

Efter knap tre måneder på markedet har Susse Wold og Bent Mejding skruet forventningerne til salget af deres Frederiksberg-villa ned.

Foto: Claus Borg & Partner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Én million og 10.000 kr. er der således røget af prisen på huset på Stægers Alle, der har et boligareal på 186 kvadratmeter.

Det skriver Boliga Kendte.

»Der er tale om en almindelig prisjustering i forbindelse med, at sælger har skiftet mægler«, siger ejendomsmægler Claus Borg til Boliga.

Han er ejer og stifter af ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Partner, der nu har huset til salg.

»Hidtil er der ikke sket så meget, prisen var måske sat lidt for højt hos den tidligere mægler, selvom villaen ligger godt centralt på Frederiksberg. Men sælgerne vil gerne have huset solgt og komme videre, og derfor har vi justeret prisen.«

Feinschmecker og fitness

I bedste Gitte Graa og Jørgen Varnæs-stil byder Susse Wolds og Bent Mejldings villa, der blev udbudt til salg i maj, på en masse liebhaveri.

På taget er der sorte tegl, indendøre er der sildebensparket, stuer en suite, pejs, seks værelser, udestue og kælder. Og så er der et privat fitnessrum, hvor der kan arbejdes på formen.

Susse Wold overtog ifølge tinglysningen villaen tilbage i 1966, hvor prisen blot lød på 335.000 kroner, oplyser Boliga.

Men selvom hun i 1974 betalte yderligere 275.000 kroner for at blive eneejer af villaen, er der fortsat udsigt til lidt af en gevinst, hvis huset bliver solgt til den nye pris på lige knap 12 millioner kr.

Se matadorparrets Frederiksberg-villa her