Mangler du plads? Her er fire gigantvillaer, du rent faktisk har råd til

Sillerup Møllevej: Foto: EDC Filtenborg
Læs mere
Fold sammen

Hvis samlingen af modeltog er vokset gevaldigt, alle familiens generationer skal bo sammen, eller der skal være plads til at danse fra stue til stue til stue til stue, kræver det en bolig med en stor mængde kvadratmeter til at udfolde sig på.

Det er dog ikke ensbetydende med, at priserne også sætter trumf på og ryger til vejrs, skriver boligsiden Boliga.

For der er rig mulighed for at få en villa på mere end 350 kvadratmeter - uden at prisen overstiger 3,5 mio. kr. - så man vil kunne lege den ultimative indendørs gemmeleg med ens kære.

Det er husene, hvor du vil kunne udleve din drøm om en indendørs golfbane. Hvor du kan købe alle de sofaer, der falder i din smag. Og hvor hver en teenager kan få et walk-in-skab med plads til den nyeste tendens.

Her har Boliga samlet fire plads-paladser:

1. Sillerup Møllevej 79, Haderslev

390 kvadratmeter // 1.895.000 kr.

I naturskønne omgivelser finder man denne ejendom, der pynter sin plads med stråtag, plankegulve og rå murstensvægge. Grunden er på 1,7 hektar.

Der er på begge etager flere stuer og værelser, end de fleste byboere har i deres lejlighed, og så kan ride-entusiaster glæde sig over, at der er plads til at have heste på ejendommen. Desuden følger der fire ferielejligheder, der bliver udlejet, med i handlen.

Her kan du se villaen

2. Sportsvej 5, Nakskov

Sportsvej: Foto:  RobinHus Peter Langerup Fold sammen
Læs mere

600 kvadratmeter // 2.200.000 kr.

Skal dit hjem være mere end en bolig? Så er dette plads-palads oplagt. Ifølge beskrivelsen er det nemlig en reel kulturinstitution, man kan flytte ind i.

Den gamle skole byder både på lydstudie, atelier, værksted, udhuse og mere typiske bolig-elementer som stuer en suite, flere værelser og solterrasse. Fra den kan man skue over den store grund, hvor der blandt andet har været holdt hest i den ene ende - og koncerter i den anden.

Her kan du se mere til villaen

3. Lundbyvej 99, Svendborg

Lundbyvej: Foto: Estate Andersen & Thomsen A/S, Svendborg Fold sammen
Læs mere

402 kvadratmeter // 2.995.000 kr.

I 1901 stod landsbyskolen her opført, mens den over hundrede år senere er blevet omdannet og istandsat til en moderne bolig med køkken og badeværelser. Samtidig med at ejendommens historie ses i de bevarede fyldningsdøre, profilerede gerigter og paneler.

Grunden er - ganske som huset - stor og på den finder man blandt andet frugttræer og et drivhus.

Her kan du se resten af villaen

 

4. Kraghave Gaabensevej 72A, Nykøbing F.

Kraghave Gaabensevej: Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen Fold sammen
Læs mere

471 kvadratmeter // 3.500.000 kr.

Op til skoven ligger denne liebhaverejendom, der ikke bare byder på plads; men moderniseret og opdateret plads.

Der er opholdsstue med brændeovn, køkken-alrum og en tagterrasse. Ligesom der i ejendommen er plads til både dine, mine og vores børn. Der er nemlig flere værelser, end de fleste har rum i hele huset - og så en decideret forældreafdeling.

Her kan du se mere til villaen