Lynsalg: Håndbold-darlings villa blev solgt på 15 dage

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når til salg-skiltet er plantet i vinduer og forhave, de første interesserede har booket fremvisninger, og du selv er begyndt at afsøge markedet for billige flyttekasser, er det bare at vente på, at interesse bliver til beslutningen, og handlen bliver endelig.

Nogle må weekend efter weekend væbne sig med tålmod og støveklud, så hjemmet står klar til fremvisning om og om igen, mens handlen for andre boligsælgere går hurtigt og uden de store økonomiske diskussioner.

Det kan den 41-årige håndboldspiller og OL-guldmedaljevinder Kristine »Kris« Frøsig-Andersen og gemalen Joachim skrive under på.

I hvert fald tog det kun 15 dage fra, at parrets store villa i Lyngbyområdet Hjortekær lige nord for København gik fra til salg til solgt. Frøsig-Andersen-villaen tilbragte således lige knap tre måneder mindre på boligmarkedet end de fleste andre i området.

Ifølge tal fra Boliga.dk tager det nemlig i gennemsnit 103 dage at få solgt et hus i Lyngby.

Salgsprisen er højere end udbudsprisen

Den hurtige salgstid er ikke det eneste, ægteparret kan glæde sig over.

Den 142 kvadratmeter store villa blev nemlig solgt for 5,5 millioner kr., hvilket vil sige, at der er lagt en beskeden sum oveni udbudsprisen, der lød på 5.495.000 kr.

Dermed kan Kristine Frøsig-Andersen skrive endnu en succeshistorie til et i forvejen flot CV.

Den tidligere håndboldspiller har nemlig stået på OL-podiet med Danmarks håndbolddamer flere gange. Hun har været med til at vinde EM-guld to gange, og naturligvis har hun også kunne titulere sig som Danmarksmester.

Kristine og Joachim Frøsig-Andersen købte selv huset i 2013. Dengang var prisen 4.695.000 kr.

For det beløb har de to kunnet tilbringe godt og vel fire år i det nordsjællandske hjem, som bl.a. er forsynet med et moderne køkken, og hvad Nybolig Lyngby -der har stået for handlen -kalder »en hyggespreder af en pejs«.

Se salgsannoncen her.