Lynhurtig handel: Kendt sanger og Vild Med Dans-deltager solgte huset på under en måned

»Du er smukkere end smuk...« sang han tilbage i 2008, da musikeren med den bløde ryst og det store hår, Thomas Buttenschøn, stadig blot var ganske ny på den danske musikscene.

Læs mere
Fold sammen

Og mindre kan man næsten ikke tillade sig at kalde sangerens salg af villaen i Broager, Sønderjylland.

Huset, der består af to sammenbyggede villaer, blev nemlig solgt efter at have været udbudt til salg offentligt i bare 28 dage.

Dermed kan Buttenschøn-parret, der i starten af juli meddelte, at de har valgt at gå hvert til sit, glæde sig over, at salget er gået igennem meget hurtigere, end de fleste andre villahandler i området.

I den nærtliggende større by Sønderborg tager det nemlig i gennemsnit 259 dage at få solgt huset. Det viser helt nye tal fra årets hushandler ifølge Boliga.dk.

Forhandling

Huset blev udbudt til salg for 1.995.000 kr., hvilket er godt 200.000 kr. mindre end det, parret gav for ejendommen, da de købte den tilbage i vinteren 2012.

Men det er ikke alt, hvad der har været at komme efter for køber.

Tinglysningen af salget, der netop er gået igennem, viser nemlig, at de nye ejere er kommet til det 252 kvadratmeter store dobbelt-hus for 1.815.000 kr.

Hvilket altså vil sige, at Buttenschøn har givet et afslag på 180.000 kr., oplyser Boliga.dk.

Langt fra Sønderjylland

Til daglig bor sangeren, der har været en del af den danske musikscene siden 2006, hvor han slog igennem med nummeret "Fantastiske Mandag" fra albummet af samme navn, på det mondæne Østerbro i København.

Thomas Buttenschøn kan opleves ved forskellige koncerter sommeren igennem, hvor han blandt andet også skal spille på Smuk Festivalen.