Luksusboliger med udsigt: Her er Danmarks dyreste sommerhuse

Temperaturene stiger, og ens sværeste valg for dagen er, om fødderne skal træde på græs eller sand - hvis man da ikke dalrer en tur til feriebyen, hvor man slår sine feriefolder.

Foto: Danbolig Tisvildeleje Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

 

Men alt godt i livet har en pris - og hvis dét gode er et af landets liebhavervillaer, er den pris nok på et leje, hvor de færreste kan følge med. Det skriver boligsiden Boliga.

For langs den nordsjællandske guldkyst - og så for et enkelts vedkommende i toppen af Danmark - finder man de sommerhuse, der vil få manges permanente boliger til at sukke af misundelse. Villaerne, der byder på udsigter og liebhaveri i en smuk forening.

Her har Boliga samlet Danmarks ti dyreste sommerhuse

1. Kystvej 48, Hornbæk. Pris: 29.000.000 kr.

Danmarks dyreste sommerhus finder man i den nordsjællandske ferieenklave Hornbæk. Her er en liebhaverejendom til salg, der ligger direkte ud til stranden.

Og har man fået rigeligt med sand mellem tæerne, er der også rig mulighed for at nyde solen i den store have, mens selve boligen blandt andet byder på en spisestue med åben pejs og soveværelser nok til hele familien.

Se det her.

2. Strandvejen 13, Tisvildeleje. Pris: 25.000.000 kr.

Foto: Lützau Fold sammen
Læs mere

Tisvilde har udviklet sig til lidt af et hotspot, og når man har ferieret og med folket centralt i byen, er det rart at kunne trække sig tilbage til roligere omgivelser.

Som i liebhaver-huset her, der ligger på en stor grund med udsigt og trappenedgang til havet. Og så er selve boligen totalrenoveret med luksuriøse materialer.

Se det her.

3. Kystvej 38A, Hornbæk. Pris: 21.800.000 kr.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Endnu en Hornbæk-villa finder man som nummer tre over de dyreste i landet. Fritidsboligen Sandhave ligger direkte til stranden og beskrives i salgsopstillingen som "en usleben diamant". Den blev bygget i år 1906, og der er højt til loftet i de lyse stuer.

Se det her.

4. Store Orebjergvej 39, Vejby. Pris: 19.900.000 kr.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Er din feriedrøm et lyst og moderne sommerhus på privat strandgrund i nordsjællandske Rågeleje, behøver du ikke lede længere.

Bladdronningen Susanne Aller har nemlig sit sommerhus udbudt til salg, og det blev bygget på fundamentet af det oprindelige hus, og nu finder man en moderne sommervilla med flere soveværelser og et køkken i åben forbindelse med stuen.

Se det her.

5. Store Orebjergvej 47, Vejby. Pris: 18.900.000 kr.

Foto: Danbolig Tisvildeleje Fold sammen
Læs mere

Udsigt over Kattegat og et totalrenoveret hus på mere end 400 kvadratmeter. Der er masser af gode grunde til at forelske sig i luksus-sommerhuset her, der blandt andet byder på udekøkken og flere værelser.

Desuden er der mulighed for at tilkøbe to af de grunde, der omkranser herligheden her.

Se det her.

6. Ellebakkevej 6, Ålsgårde. Pris: 18.500.000 kr.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

På et af de højeste punkter på kystskrænten mellem Helsingør og Hornbæk finder man sommerhuset her.

Beliggende på en stor grund - der kan udstykkes til flere - ligger huset på 223 kvadratmeter med udsigt til vandet.

Se det her.

7. Hulerødvej 19, Dronningmølle. Pris: 18.000.000 kr.

Perfekt beliggenhed og moderne bekvemmeligheder kommer til at gå hånd i hånd i villaen her, skriver Boliga.

På grunden - hvor der er udsigt over vandet og direkte adgang til stranden - bliver der opført et stort, arkitekttegnet sommerhus, der kan tilpasses købers ønsker.

Se det her.

8. Østre Strandvej 91, Skagen. Pris: 16.400.000 kr.

Skagen har været et yndet feriested i generationer, og hvis dine somre skal spenderes her, er der mulighed for at nyde dem i en villa med panoramaudsigt over klitterne, stranden og Grenen.

Der er flere terrasser til ejendommen, som også byder på en stor stue på førstesal og flere soveværelser.

Se det her.

9. Boholmsvej 19, Gilleleje. Pris: 16.000.000 kr.

I Gilleleje ligger denne moderniserede sommerhusperle, der byder på tre etager med glaskarnap og flere udsigtsværelser.

Desuden er der et gæstehus formet som et tårn - og man kan med fordel invitere sine logerende til at tage en ketcher med. Sommerhuset har nemlig også en privat tennisbane.

Se det her.

10. Rudolf Tegnersvej 28, Hornbæk. Pris: 15.450.000 kr.

Direkte adgang til stranden og et sommerhus fra 2010. Der er mange glæder for en ferierende ved sommerresidensen, der ligger i Hornbæk.

Det sorte træhus har blandt andet vedligeholdelsesfrie vinduer og døre, en stor træterrasse med udsigt til vandet og et stort lyst rum med køkken.

Se det her.

Læs meget mere på boliga.dk.