Luksus og liebhaveri: Så meget koster Jyllands dyreste villaer

Sejrs Allé 40 i Risskov er Jyllands næstdyreste villa. Fold sammen
Læs mere

Uanset om markedet er ved at svømme over med de boliger, man drømmer om, eller om det er lidt tyndt med kandidater til titlen som det nye hjem, skader det aldrig at berede sig lidt.

Berede sig på den dag, hvor man slår igennem på iværksættermarkedet Zuckerberg-style, man får en Hilton-arving på krogen, eller man arver en konto på Caymanøerne.

Og hvilket bedre sted at starte end helt i toppen af det jyske boligmarked. Her er det i særdeleshed den aarhusianske forstad Risskov, der med tre af Jyllands fem dyreste adresser, tegner sig for de fleste af topplaceringerne. Det skriver Boliga.

Og det er også netop i det eksklusive 8240-postnummer, at Jyllands huse samlet set har startet 2018 på det højeste niveau. Den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris i Risskov lyder nemlig ifølge Boliga på knap 35.700 kroner*, mens Åbyhøj er nærmeste fastlandsforfølger med kvadratmeterpriser på næsten 32.400 kroner.

Her er Jyllands dyreste villaer

5. Lindevangsvej, Risskov

Pris: 16,9 mio.

Der skal næsten 17 millioner kroner til, hvis man netop nu vil rykke ind på de 217 kvadratmeter i Jyllands for øjeblikket femtedyreste udbudte villa.

Ejendommen ligger nær Ris Skov og er blandt andet forsynet med stuer en suite, køkken-alrum, luksusbadeværelser, og til soveværelset hører der et walk in-closet.

Se mere her

4. Strandvænget, Risskov

Pris: 18,5 mio.

Der er udsigt til Aarhus Bugt og en have, der går helt ned til stranden i vente, hvis man har 18,5 millioner kroner stående på boligbudgettet og en drøm om at bo i en af Jyllands absolut dyreste ejendomme.

Villaen fordeler sine knap 200 kvadratmeter på blandt andet køkken, stuer en suite, påklædningsværelse og flere værelser. Og så er der også både altan og terrasse.

Se mere her

3. Julius Bechgaards Vej, Aarhus C

Pris: 18,9 mio.

Postnummeret til denne knap 19 millioner kroners liebhaver-villa hedder Aarhus C, og dermed er villaen for øjeblikket den jyske hovedstads dyreste husadresse, oplyser Boliga.

Villaen ligger i området nær Marselisborg Slot og Mindeparken lige syd for Midtbyen. Og her får man 314 kvadratmeter bolig med blandt andet hall og vinkælder, sildebensparket og stuklofter på en dobbeltgrund for sine mange millioner.

Se mere her

2. Sejrs Allé, Risskov

Pris: 24,9 mio.

Første række til havet og splinter-nybygget kommer som regel med en pris - og den lyder i dette tilfælde på 24,9 millioner kroner. Huset her er således bare et par år gammelt, og udsigten går - ligesom grunden - helt ud til kysten.

Der er i alt 240 kvadratmeter fordelt på seks værelser. Og så har huset også et par features, de fleste af os andre må undvære på hjemadressen. Her er nemlig både vinrum og sauna.

Se mere her

1.Jørgasvej, Bredballe

Pris: 30 mio.

Med runde 30 millioner kroner stående på salgsannoncen indtager dette 436 kvadratmeter store hus i Vejles østlige område Bredballe pladsen som Jyllands dyreste villa udbudt til salg netop nu.

Huset ligger helt ud til fjorden og har blandt andet master bedroom med badeværelse og walk in-closet, et stort køkken og grovkøkken - foruden naturligvis egen elevator.

Se mere her

*Boliga har opgjort de gennemsnitlige udbudskvadratmeterpriser på villa/rækkehuse udbudt til salg midt i januar 2018.