Liebhaveri: Zobel sætter million-villaen i Nordsjælland til salg

Den velhavende Codan-arving Rigmor Zobel har netop valgt at sætte sit luksuriøse pragtpalæ i Vedbæk tæt på Øresund til salg.

Prisen lyder på 21 millioner kr., og for det beløb får man 345 kvadratmeter at brede sig på på en af kystbyens rigtig attraktive adresser.

Huset ligger nemlig på en over 2.400 kvadratmeter stor grund direkte ud mod skoven og bare to minutters gang fra Vedbæk Havn og Strand.

Det skriver Boliga.dk.

Ejendommen er til salg hos Home Charlottenlund - Arne Skafdrup, og i deres salgsopstilling beskrives huset som en "herskabsvilla i engelsk landstil".

Villaen er forsynet med et stort åbent køkken-alrum i direkte forbindelse med stue - og dertil kommer blandt andet også en første sal, hvor der er soveværelse med walk-in-closet og adgang til en 40 kvadratmeter stor balkon med kig til havet.

Flere rum er også forsynet med muligheden for at tænde op - uden at fyre spærene af - der er nemlig både pejs og gaskamin på adressen.

Farvel til hjemmet i Danmark

Rigmor Zobel har været ejer af ejendommen på Trørødvej i Vedbæk i godt ti år - den 48-årige advokat og foredragsholder købte nemlig ifølge Boliga.dk ejendommen tilbage i januar 2007 for 14 millioner kr.

Zobel har dog ikke været fast beboer af adressen i en periode, den 31. december 2015 flyttede hun nemlig ifølge Se og Hør til Schweiz med sin familie.

Royale venskaber

Rigmor Zobel er efterhånden blevet et kendt navn på de kulørte sider ikke mindst på grund af venskabet med kronprinseparret og prins Joachim og prinsesse Marie, hvis bryllup Zobel blandt andet deltog i.

Det er dog ikke kun med fornavnet Rigmor foran, at man finder navnet Zobel i spalterne.

Gennem tiden har også faderen Peter Zobel, der i en tid var direktør for Codan, og fruen Henriette Zobel, der både har erhvervet sig som fotomodel og erhvervsleder, gjort sig bemærkede i pressens søgelys.

Det samme har søsteren Sarah Zobel, der danner par med musikeren Burhan G, og som tidligere har været gift med balletdanseren Alexander Kølpin.

Se alle de flotte billeder af villaen her

Se Rigmor Zobels pragtpalæ her