Liebhaveri i millionklassen: Endelig blev Jan Fogs strandvejspalæ solgt

Han levede af at få sat nye underskrifter nederst på handelspapirer og solgt-mærker henover salgsopstillingen på nogle af landets mest eksklusive villaer.

Afdøde Jan Fogs villa på Strandvejen 632 i Klampenborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Og nu kan boet efter Jan Fog glæde sig over, at liebhavermæglerens egen hjemadresse på Strandvejen i Taarbæk lige nord for København har fået begge dele.

Torsdag er tinglysningen af det over 370 kvadratmeter store palæ nemlig gået igennem, og den afslører, at et nyt sæt ejere kan rykke ind på adressen efter en handel til 25 millioner kr.  Det skriver Boliga.dk.

Dermed har boet efter den legendariske ejendomsmægler, der døde i foråret 2015, givet et afslag på knap to millioner kr.Senest var ejendommen nemlig udbudt til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Partner for hele 26,9 millioner kr.

Egen badebro

Den store palæejendom ligger på en grund direkte ud til Øresund, som de nye ejere kan glæde sig over at hoppe i fra deres egen badebro.

Inden døre kan man derimod underholde sig i ejendommens bibliotek, kokkerere i spisekøkkenet, gå på opdagelse i vinkælderen eller måske bare tage den med ro i soveværelset, der ligger i direkte forbindelse med walk in-skabet og et badeværelse.Jan Fog købte selv ejendommen tilbage i 1984, og det var ikke hans eneste matrikel i det eksklusive Nordsjælland-område.

For nyligt blev ejendomsmæglerens villa en kort spadseretur væk nemlig solgt efter bare 34 dage på markedet, oplyser Boliga.dk.

Ejendommen brugte Jan Fog, der gennem sin karriere blandt andet har gjort sig bemærket i flere tv-programmer, som kontor - og også her var der havudsigt og rigeligt med plads at komme efter.Se ejendommens salgsannonce her