Leje-luksus: Her er Danmarks dyreste lejebolig

For at bebo Danmarks dyreste lejebolig, der ligger i Nordsjælland, skal du være klar til at lægge 720.000 kr. i husleje om året.

Det koster 720.00 kr. om året at bo i Danmarks dyreste lejebolig. Foto: Housing Denmark Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Godt to og en halv måneders løn for den gennemsnitlige dansker. Et lille års SU. Eller sagt mere direkte: 60.000 kr. Så meget skal du ifølge Boligas lejeportal Lejnu.dk betale om måneden, hvis du vil flytte ind i Danmarks dyreste lejebolig,* der ligger i Brede nær Lyngby nord for København.

Det skriver Boliga.

Villaen udlejes af Housing Denmark på vegne af private ejere. Og for det store beløb får du den fulde brugsret over et 450 kvadratmeter stort hus med yderligere 150 kvadratmeter kælder.

Her ligger stuerne en-suite, radiatorerne er skjult, og gulvet er - som liebhaver-kenderne nok har gættet - sildebensparket.

Vil man flytte ind her, skal man nok have fat i den helt store flyttebil. Der er nemlig seks soveværelser og fire stuer, der alle står helt tomme og venter på en ny beboer med pengepungen i orden.

Landets næstdyreste lejebolig er en lejlighed

Selvom kvadratmeter-priserne i hovedstadsområdet er på himmelstorm, er der ikke mange leje-boliger, der kan følge trop med denne månedlige ydelse.

Læs også: Bo som en konge: Her er Danmarks dyreste lejelejlighed

Den nærmeste forfølger er således en penthouselejlighed på Amaliegade i det indre København. Og for at komme til at bo her skal der oprettes en månedlig overførsel til udlejeren på 55.000 kr., skriver Boliga.

På adressen - der næsten er nabo til Dronningen på Amalienborg - får lejerne af de 531 kvadratmeter også ti værelser og liebhaveri til fingerspidserne.

Se flere billeder af Danmarks dyreste leje-bolig her.

*Boliga karakteriserer Danmarks dyreste lejelejlighed som den dyreste lejelejlighed udbudt gennem offentligt tilgængelige kanaler.