Laudrup vippet af tronen: Nyt million-salg tager eksklusiv 2017-rekord

Feinschmecker-lakridserne, vin fra det lokale supermarked eller tankstationens flotteste buket.

Sidst hed udbudsprisen ifølge Boliga.dk 42 millioner kr., hvilket - ganske utraditionelt - var godt to millioner kr. mere, end liebhaver-boligen blev forsøgt solgt for i 2015 og 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Home Charlottenlund

Bliver du inviteret til housewarming i ejendommen her, skal indflyttergaven nok opgraderes en smule, i hvert fald hvis den skal stå mål med den pris, køberne har givet for at rykke flyttekasserne ind på de 483 kvadratmeter.

Ejendommen, der ligger på Skodsborg Strandvej, er nemlig solgt for et beløb højere, end vi hidtil har set i 2017.

Det bekræfter ejendomsmægler Arne Skafdrup over for Boliga.dk.

Han er indehaver af Home Charlottenlund, der har solgt strandvejsvillaen - men han har dog ikke yderligere kommentarer til handlen.

Hvad, den endelige salgspris er endt på, er derfor uvist, til tinglysningen af skødet går igennem.

Sidst udbudt på den flotte side af 40 mio. kr.

Ejendommen, der har ligget til blandt landets absolut dyreste udbudte villaer, har været på markedet over flere omgange i løbet af de senere år.

Sidst hed udbudsprisen ifølge Boliga.dk 42 millioner kr., hvilket - ganske utraditionelt - var godt to millioner kr. mere, end liebhaver-boligen blev forsøgt solgt for i 2015 og 2016.

Skulle der være givet et afslag for at få palæ-ejendommen helt solgt, er der dog stadig en bid vej ned til nærmeste forfølger.

Hidtil har titlen som årets dyreste villa-salg nemlig hængt i Michael Laudrups sildesalat af mesterskaber.

Da fodboldlegenden og fruen Siw Laudrup i starten af året solgte deres eksklusive villa på Vedbæk Strandvej med assistance fra ejendomsmægleren Kristian Lützau , hed prisen nemlig 34 millioner kr.

Tennis, vognpark og morgengys i bølgerne

De nye ejere af 2017s dyreste hus kan se frem til at indrette sig i intet mindre end 11 værelser og kokkerere i en kulinarisk afdeling med glasgulv og vue til vinkælderen.

Ejendommen har desuden gennemgået et af de helt store ansigtsløft bl.a. med tilførelsen af gulvvarme og indbygget lydsystem.

Og så ligger den på en grund, der både er forsynet med privat tennisbane, carport med plads til tre biler og en stor plæne, der munder ud i Øresund, hvortil der er frit udspring fra ejendommens private både-badebro.

Se Danmarks dyreste villaer til salg her.

Ejendommen, der ligger på Skodsborg Strandvej, er nemlig solgt for et beløb højere, end vi hidtil har set i 2017. Fold sammen
Læs mere
Foto: Home Charlottenlund.