Lars Hjortshøj og Bilsbo sætter vandkantsvillaen til salg

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo. To af landets kære mediedarlings, der ofte underholder i din stue, når du tænder for fjernsynet. Og nu har du mulighed for at skifte din dagligstue ud med deres.

Komikeren Lars Hjortshøj og hans kone Tina Bilsbo har sat deres millionvilla i Farum til salg Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ægteparret har nemlig sat millionvillaen i Farum i Nordsjælland til salg, skriver Boliga Kendte.

Så er din boligdrøm en arkitekttegnet villa direkte ud til Furesøen, kan du godt spidse ører - eller rettere blyanten til at skrive under på købsaftalen.

Prisen lyder på 9.995.000 kroner, og for de penge får du ikke kun mulighed for at se på Furesøen, men også 216 kvadratmeter bolig at boltre dig på.

Der er også rigeligt med liebhaverdetaljer for den kræsne køber. Ifølge salgsteksten vil madlavningen fremover foregå i "Rolls Roycemodellen i form af et raffineret Multiform køkken, som er særligt tilpasset det skønne spisekøkken og næsten er som en kommandobro på et skib", som mægleren skriver.

Plads til børnene

Ud over det store køkken-alrum, er der ifølge Boliga Kendte en stor stue, et forældresoveværelse, tre børneværelser og flere terrasser.

Ejendommen er renoveret, og af andre boligfeatures kan nævnes en atriumgårdhave, panoramavinduer og et stort alrum i kælderen, der kan bruges til "lege- spille- eller teenagerum".

Lars Hjortshøj er standupkomiker, skuespiller, tv- og radiovært - og så er han gift med Tina Bilsbo, der er tv-vært og forfatter.

Se villaen her