Landsholdsspiller solgt til Holland: Nu ryger lejligheden

Nicolai Jørgensen har sat sin lejlighed på Frederiksberg til salg for 9.495.000 kroner

Foto: Russell Cheyne. Nicolai Jørgensen har netop sat sin lejlighed på Gammel Kongevej på Frederiksberg til salg for 9.495.000 kroner.
Læs mere
Fold sammen

Foto: EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg Fold sammen
Læs mere

Den danske Superliga blev en profil fattigere, da FC Københavns Nicolai Jørgensen tidligere på sommeren blev solgt til hollandske Feyenoord, og nu er tiden så kommet til at sælge basen i København for landsholdsspileren.

Nicolai Jørgensen har netop sat sin lejlighed på Gammel Kongevej på Frederiksberg til salg for 9.495.000 kroner.

Det skriver boligsitet Boliga Kendte.

Foto: EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg Fold sammen
Læs mere

Offensivspilleren købte den 196 kvadratmeter store liebhaver-lejlighed for 7.495.000, så han kan se frem til en heftig milliongevinst, hvis det lykkes at få solgt til prisen.

Syv værelser og sydvendt altan

Ifølge mægleren er lejligheden toprenoveret, og der er blandt andet lavet et walk-in-closet i det ene soveværelse. Der er i alt syv værelser i lejligheden og et stort spisekøkken, hvor der er adgang til en sydvendt altan - med god afstand til genboer.

Foto: EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg Fold sammen
Læs mere

Der er desuden opført et nyt gæstetoilet som supplement til det store badeværelse, hvor der både er gulvvarme og to brusere.

Nicolai Jørgensens nye klub, Feyenoord, har base i Hollands næststørste by, Rotterdam, så det er sandsynligvis i det område, den danske landsholdsspilers nye bolig skal findes.

Du kan se Nicolai Jørgensens lejlighed på Frederiksberg hos Boliga her.