Købte nabohuset for 65 millioner: Nu kan du købe milliardærs »gamle« strandvejs-villa

Sidste år satte en Taarbæk-villa nord for København rekord i en bolighandel til 65 millioner kr. Det var det dyreste villakøb i 2016 og tæt på at være en af danmarkshistoriens største offentlige ejendomshandler.

Prisen lyder på 25 millioner kr., og bag udbuddet står ejendomsmægler Kristian Lützau, der også solgte dem deres nye 65 millioner kroners-hjem. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lützau

Det var den multirige Radiometer-arving og tidligere direktør, Johan Schrøder, og hustruen Marianne, der købte nyt hjem lige ved siden af deres gamle.

Og når pengepungen til den høje udbetaling på det nye hus ikke kræver, at man har fået det gamle solgt, ja så gør antallet af kvadratmeter, der skal udfyldes, måske.

I hvert fald har parret - knap et år efter de købte det store strandvejspalæ - netop valgt at udbyde deres gamle hus på den anden side af hækken til salg.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Prisen lyder på 25 millioner kr., og bag udbuddet står ejendomsmægler Kristian Lützau, der også solgte dem deres nye 65 millioner kroners-hjem.Strandvejs-placering

Som det sig ofte gør sig gældende for naboer, er der også fra Schrøders gamle strandvejs-villa udsigt og direkte adgang til bølgen blå fra den 1.174 kvadratmeter store grund, der ligger direkte ud til Øresund.

Også på den varme side af murene er der liebhaveri at komme efter. Huset, der er 123 kvadratmeter stort, er nemlig forsynet med flere værelser og badeværelser foruden et stort åbent køkken i direkte forbindelse med spisestuen og med udgang til haven.

Prisen placerer ejendommen blandt Danmarks 25 dyreste udbudte villaer netop nu, oplyser Boliga.dk.Men Schrøder må dog sandsynligvis kigge langt efter at tage endnu en årsrekord af de rigtig høje.

Der skal nemlig nogle meget seriøse overbud på bordet, hvis ejendommen skal handles til en pris højere end årets hidtil dyreste villa.

Den blev nemlig solgt for godt 10 millioner kr. mere, end hvad Schrøders liebhaverhjem er udbudt til.Kronprinsens ven solgte liebhaveriet

Johan Schrøder og hustruen Marianne , der er den officielle ejer af det netop udbudte strandvejs-palæ, købte deres nabo-hjem i september sidste år, hvor den royale ven og IT-millionær Peter Warnøe solgte ejendommen.

Og her kommer Schrøder-parret heller ikke til savne magelige luksuriøsiteter.

Ikke alene er der i selve bygningen hele 10 værelser at indrette sig på. Ejendommen kommer blandt andet også med en fitness/spa-afdeling med jacuzzi og sauna.

Se Johan Schrøders luksus-palæ her