Købte Danmarks dyreste villa: Nu har milliardær lynsolgt sit andet million-palæ

Johan Schrøder og hustruen Marianne satte deres strandvejsvilla til salg i starten af juni for 25 mio. kr., og efter blot ni dage på markedet er vandkantsvillaen netop blevet solgt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Som yin og yang hænger de to sammen. For det er svært at købe sig et nyt hjem, hvis ikke det andet bliver afhændet.

Lige præcis den manøvre har et par i Taarbæk nord for København for nyligt lavet.

Der er bare den detalje, at deres nye hus ikke bare var sjældent dyrt. Det var den største handel på villamarkedet sidste år og tæt på at være en af de største handler i Danmarkshistorien.

65 millioner kroner betalte Radiometer-arving og tidligere direktør, Johan Schrøder, og hustruen Marianne for deres nye Taarbæk-hjem i september.

Dermed rådede parret både over den nye villa og deres gamle strandvejsvilla, som lå på matriklen ved siden af.

Den satte de til salg i starten af juni for 25 mio. kr., og efter blot ni dage på markedet er vandkantsvillaen netop blevet solgt af liebhavermægleren Kristian Lützau, der bekræfter handlen over for Boliga, men ikke har yderligere kommentarer.

Johan Schrøder har skiftet denne strandvejsvilla i Taarbæk ud med nabopalæet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lützau.

Nabohuset

Med købet af naboejendommen har ægteparret fået væsentligt flere kvadratmeter at boltre sig på.

Deres »nye« strandvejspalæ er således på 454 kvadratmeter, mens deres »gamle« strandvejspalæ blot er på 123 kvadratmeter.

Ingen af ejendommene lader dog meget tilbage at ønske, når det kommer til liebhaveri. Det »gamle« palæ har ifølge Boliga flere værelser, et stort åbent køkken i direkte forbindelse med spisestuen og med udgang til haven.

I ægteparrets nye bolig kommer de heller ikke til at savne liebhaveri. Ikke alene er der 10 værelser, der er også en fitness/spa-afdeling med jacuzzi og sauna.

Ligesom man på vej ned til sit dyp i det salte hav med lethed kan ombestemme sig. Ved kanten af grunden ligger der nemlig en stor pool.

Se Johan Schrøders gamle luksus-palæ her.