København K vipper Nordhavn af pinden: Ny bolig-handel er årets dyreste

Lejligheden ligger i den kendte hovedstadsgade Bredgade og har udsigt til Sankt Annæ Plads og Københavns Havn ved Skuespilhuset i det fjerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jørgen Jessen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavns nyeste dreng i klassen; 2150 Nordhavn, har mere eller mindre siden sin ankomst placeret sig øverst på rekord-skamlerne med udbudspriser og million-salg i den rigtig, rigtig høje ende.

Men med salget af en knap 340 kvadratmeter stor lejlighed i Københavns inderste indre, må den havudsigts-lejlighed, der tidligere på året blev solgt for 20,3 millioner kr. i Nordhavn, vige sin førsteplads.

Handlen er nemlig netop blevet tinglyst til en pris på hele 21,5 millioner kr.

Det skriver Boliga.dk.

Dermed har de nye ejere givet en pris for ejendommen, der er noget højere, end hvad ejerlejlighederne i København K ellers bliver handlet for.

Tal fra Boliga viser, at lejlighedskøberne i Københavns indre i år i gennemsnit har betalt 45.550 kr. for hver eneste kvadratmeter ejerlejlighed.*

Næsten-nabo til Dronningen

Området huser Marmorkirken, Designmuseum Danmark og så kaster også selveste Dronning Margrethe stjernestøv over de eksklusive adresser med sin bopæl blot lidt længere nede ad gaden.

Drømmer du selv om at rykke ind i denne attraktive del af København K, der også går under navnet Frederiksstaden, skal du være klar med lige knap seks millioner kroner.

Det er nemlig, hvad områdets pt billigst udbudte ejerlejlighed på godt 100 kvadratmeter koster.

1,2 millioner

Bredgade-lejligheden overtager pladsen som 2017's hidtil dyreste lejlighedssalg med godt og vel 1,2 millioner kr. ned til Nordhavn-lejligheden, der hidtil har været årets dyreste handel.

Dette salg blev officielt, da skødet til den over 260 kvadratmeter store 15.sals-lejlighed blev tinglyst i august i år.

Nordhavn kan dog genvinde sin plads, hvis det lykkes mæglerne at få solgt Danmarks dyreste lejlighed; en næsten 400 kvadratmeter stor lejlighed på 13. og 14. etage med udsigt over Nordhavns havnebassiner.

På prisskiltet står der: 31.995.000 kr.

Se landets dyrest udbudte ejerlejlighed herPå prisskiltet står der: 31.995.000 kr

*Salgskvadratmeterpriserne er opgjort af Boliga for ejerlejligheder solgt i almindelig fri handel i første halvår 2017.