Køb et hus på Månen: Her er boligerne på de sjoveste vejnavne

Hvis man tager et nærmere kig på Danmarkskortet, dukker der mange atypiske vejnavne op. Og der er i øjeblikket mulighed for at flytte dertil.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis pladsen er blevet trang eller naboerne for trælse, er tiden måske inde til at skifte boligen ud.
De fleste kigger nok mest på selve huset eller lokalområdet, men der er en faktor, de færreste nok kalkulerer med i deres boligjagt.
Hvad ville du for eksempel sige til at bo på Månen eller Godtgemt? Begge dele er muligt, hvis man orienterer sig bredt i det ganske danske land.
Boligsiden Boliga har samlet et udpluk af boliger med det til fælles, at den nye adresse er noget mere atypisk end Lærkevej - der i parentes bemærket ligger 214 steder i Danmark.

Flyt til månen
Rejsen til månen er ikke nødvendigvis lang. Faktisk tager det under en time at komme til ejendommen i Bjerringbro fra Aarhus.
Månen kan byde på 244 kvadratmeter bolig med blandt andet et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og gildesal.
Der er også plads at boltre sig på udendørs, for grunden er på 4.430 kvadratmeter.
Pris: 1.850.000 kr.
Se boligen i Bjerringbro her

Vil du bo Godtgemt?
Driv gæk med dine besøgende og inviter dem til hjem hos dig.  For kan GPS'en finde Godtgemt?
Postnummeret afslører, at lejligheden her ligger i den københavnske forstad Bagsværd. Her er der 47 kvadratmeter velholdt bolig med klinkebadeværelse, lyst køkken og et værelse.
Pris: 895.000 kr.
Se lejligheden i Bagsværd her

Til Flemming
På Flemmingvej i Flemming ligger et landbrug som er noget ud over det sædvanlige.
Der er parklignende have, hestefold og -stald, egen skov, egen mose og masser af plads til at indrette sig, for stuehuset med bindingsværk er på 223 kvadratmeter.
Pris: 2.995.000 kr.
Se landejendommen i Flemming her

Ikke så indelukket?
Vejnavnet snyder. For det er oplagt at bruge dette fritidshus i de varmere måneder, hvor man netop søger ud i det middelmådige danske sommervejr.
Huset, der ligger tæt ved vandet mellem Holbæk og Roskilde, byder på et køkken i åben forbindelse med en stor stue, et værelse, badeværelse og et udhus.
Pris: 620.000 kr.
Se mere om sommerhuset her

Nær Hellig kilde
Læskende vand fra guderne. Det lyder måske fristende, men hvis ikke adressen Hellig Kilde er nok, kan villaen i Svaneke på Bornholm også fremvise en udsigt over Østersøen.
Selve boligen er på 138 kvadratmeter, og der er blandt andet spisekøkken, opholdsstue med kip og flere værelser.
Pris: 3.875.000 kr.
Se villaen her