Kendt sanger sætter jysk udsigtsvilla til salg

Danbolig Sønderbrog Fold sammen
Læs mere

Han er mest kendt for sine evner med en guitar og sin sangstemme, men i efteråret lærte han også at svinge sambahofterne, da han dansede sig til en fjerdeplads i Vild med Dans. Om han erobrer boligmarkedet med samme succes, som han indtog dansegulvet og tv-stuerne med, vil tiden vise.

Sanger og musiker Thomas Buttenschøn og frue har nemlig sat deres sønderjyske villa til salg - og for de 1.995.000 kroner, som den koster, er det faktisk en reel to-i-en-løsning, man kan købe. Det skriver Boliga Kendte.

De 252 kvadratmeter bolig består nemlig af to sammenbyggede huse, og dermed er der ifølge salgsopstillingen også mulighed for, at "flere generationer kan bo under samme tag eller at dele boligen mellem to familier."

Sammen med ens kære vil en kommende køber altså fra husets terrasse kunne nyde grillpølser, rosé og en "panoramaudsigt over landskabet".

Bor på Østerbro
Thomas Buttenschøn slog igennem med "Fantastiske mandag" tilbage i 2006, og han har siden udgivet det ene hit efter det andet. Til sommer vil han være at finde i en cirkusmanege, når han skal optræde i Cirkus Summarum. Thomas Buttenschøn er gift med bloggeren Cana Buttenschøn og sammen har parret to sønner.

Thomas Buttenschøn sagde for to år til JydskeVestkysten, at parret havde været glade for at bo i Sønderjylland.

- Jeg har været rigtigt glad for at være her. Folk skal ikke tro, at jeg er træt af det. Folk er simpelthen så søde, og vi er ærgerlige over at skulle flytte fra det her og vores hus. Jeg er virkelig faldet til her, sagde Thomas Buttenschøn til avisen,

Han og familien bor ifølge Boliga Kendte nu på Østerbro i København.

Se villaen her.