Kandidat til årets største bolighandel. Så meget har Michael Laudrup tjent på sit luksus-palæ

Foto: Lützau Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For bare en uge siden kunne Boliga skrive, at fodboldlegenden Michael Laudrup og fruen Siw efter 260 dage på boligmarkedet havde fundet en køber til deres liebhaver-villa i Vedbæk nord for København.

Tirsdag faldt de sidste dokumenter i handlen på plads, da det endelige skøde blev tinglyst.

Af dette fremgår det, at hele Danmarks landsholds-klenodie har fået intet mindre end 34 millioner kr. for den 426 kvadratmeter store villa på den eksklusive strandvejs-adresse.

Det skriver boligsiden Boliga.

Dermed har ægteparret Laudrup måtte give et afslag på fem millioner kr. i forhold til de 39 millioner, som villaen senest var udbudt til.

Alligevel er købesummen nok til ikke bare at placere handlen på en førsteplads over de få salg, der hidtil har fundet sted i år, men også blandt de fem allerdyreste boligsalg, der fandt sted sidste år.

Flere gange på markedet

I 2012-13 udbød Laudrup ifølge Boligas oplysninger også villaen til salg. Den gang nåede den at være på markedet i godt et år, uden en interesseret køber meldte sig.

Udbudsprisen hed 38 millioner kr. - 30 millioner mere, end det beløb Michael Laudrup betalte, da han i 1994 selv købte grunden, som han siden hen både har udstykket og bygget huset, der netop er solgt, på.

Huset er blandt andet opført med en stor hall, køkken-alrum og to terrasser i stueplan, mens førstesalen byder på et forældresoveværelse med påklædningsgang og et soveværelse med balkon.

Bor under varmere himmelstrøg


Med salget af den store strandvejs-villa har Michael og Siw Laudrup dog ikke gjort sig selv helt husvilde.

De to ejer nemlig også en lejlighed i Strandgade på Christianshavn i København, som de købte som et projektbyggeri i 2013 for 14,5 millioner kr. Det oplyser Boliga.

Til dagligt er det dog ikke gaderne på Christianshavn, Laudrups berømte fødder betræder.

Fodboldspilleren - der indstillede spillerkarrieren til fordel for trænerbænken for små 20 år siden - har nemlig for øjeblikket hjemmebane i et af verdens rigeste lande Qatar, hvor han er cheftræner for klubben AI-Rayyan.

Flere Laudrup-handler i år


På trods af at 2017 ikke er mange uger gammelt, er storebror Laudrup ikke den eneste i fodboldslægten, der kan glæde sig over at være kommet af med huset.

Også lillebroderen Brian Laudrup og fruen Mette har nemlig solgt deres strandvejs-villa i nabobyen Skodsborg.

Se flere fotos af Michael Laudrups Vedbæk-villa her

Se Brian Laudrups Skodsborg-hjem her