Kæmpe rabat: Danmarks billigste sommerhus er blevet endnu billigere

Tilbudssæsonen plejer at være tiden, hvor den slunkne pengepung rækker lidt længere, hvor det vågne øje kan gøre et rigtig godt fund, og hvor ellers lidt for dyre varer får en chance til.

Foto: Mæglerfirmaet Asger Larsen. Fold sammen
Læs mere

Har du pudset Sherlock Holmes-forstørrelsesglasset, indstillet falkeblikket, oprettet søgeagenter og sat alle dine bekendtskaber ind i jagten efter et nyt sommerhus - der ikke koster spidsen af en jetjager - så har du sikkert også set Danmarks billigste af slagsen.

Og selvom huset i længere tid har lunet bunden af markedet med et prisskilt på 135.000 kr. og senest - noget mindre - 75.000 kr. Så kan man nu få sommerhuset med en yderligere gigarabat.

Sommerhuset, der ligger i Lendrup ved Løgstør, er nemlig netop sat ekstra 40 procent ned i pris. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Det svarer til et afslag på hele 30.000 kr., og dermed skal der altså nu blot findes 45.000 kr., hvis man i fremtiden vil være ejer af adressen i det nordjyske.

Lejet grund ved vandet

Prisen får sandsynligvis mange til at spærre øjnene op og drage paralleller til udgiften til den nybyggede carport, det netop udvidede københavner-toilet eller det nye køkken. Og af netop denne grund er det heller ikke lutter liebhaveri, man skal forvente at få for den beskedne sum.

Ifølge salgsannoncen er sommerhuset nemlig af ældre dato og trænger til en istandsættelse eller måske ligefrem til, at den nye ejer siger farvel til de gamle lofter, vægge og gulve og bygger noget helt nyt.

Dertil kommer, at ejendommen ligger på en lejet grund.

Men råder det store pris-drop bod på det, kan man til gengæld glæde sig til at tilbringe fremtidige ferier, fridage og forlængede weekender i et sommerhusområde, der blandt andet byder på tennisbane og en børnevenlig badestrand lige om hjørnet, skriver Boliga.dk.

Se Danmarks billigste sommerhus her.