Jyske Banks filialer fredet frem til 2021

Anders Dam, der er ordførende direktør i Jyske Bank, skriver på det sociale medie Twitter, at Jyske Bank har fredet sine filialer for private kunder til og med 2020. En strategi, som eksperter ser positivt på.

Jyske Banks ordførende direktør Anders Dam- (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2013) Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Det skriver Dagbladet Børsen.

Ifølge Jyske Banks direktør, Peter Schleidt, har Jyske Bank Danmarks største filialnet. Det skriver han på sin Twitter-profil. Banken har modsat sine konkurrenter valgt at bibeholde sine filialer i landets kommuner og har nu 98 filialer på tværs af landet.

Dog skriver Dagbladet Børsen, at Jyske Bank overgås af Nordea, der har 100 filialer på tværs af landet, og derfor har Jyske Bank kun Danmarks næststørste filialnet.

Peter Schleidt skriver endvidere, at banken, som en rådgivnings- og relationsbank, er den bank der er tættest på sine kunder.

Bankekspert og seniorrådgiver ved Aalborg Universitet Lars Krull mener, at Jyske Banks strategi er en god idé.

»De siger jo selv, at de er Danmarks største relationsbank, og hvis man skal være det, så er der selvfølgelig flere måder at have relationer på, men for du og jeg er der kun én ting, der tæller, og det er jo filialerne,« siger Lars Krull til Dagbladet Børsen.

Lars Krull er ikke overrasket over Anders Dams udmelding, men påpeger dog, at det er interessant, at han sætter en dato på, hvor lang tid fredningen gælder. Han mener, at netop datoen er med til, at sikre kunderne at de stadig kan gå ned i deres lokale Jyske Bank filialer.

/ritzau/FINANS