Jyske Bank dumper prisen på boliglån

Jyske Bank skyder gang i en hård priskrig om danskeres boliglån.

Anders Dam, direktør Jyske Bank , fotograferet i hovedkvarteret i Silkeborg. Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, har fået et forklaringsproblem efter DR-udsendelsen »I skattely« mandag aften. Banken kræver alle råbånd til udsendelsen lagt frem, men det krav ønsker DR ikke at imødekomme. Foto: Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

Jyske Bank erklærer priskrig på det danske marked for boliglån. Det skriver Børsen.

Banken har netop lanceret sit nye lavprislån til boligejere: Et etårigt flekslån til 1,4 procent i årlige omkostninger. Dermed har Jyske Bank leveret et bankboliglån, der er billigere end både øvrige bankers og realkreditinstitutternes, viser en analyse, som sammenligningsportalen Mybanker har lavet for Børsen.

»Der har været meget stor interesse for de nye produkter. Jeg forventer, at vi allerede har udbetalt lån for godt 300 millioner kroner i slutningen af december 2013,« skriver Anders Dam i en mail til Børsen.

Administrerende direktør i Mybanker John Norden vurderer, at Jyske Banks offensiv vil lægge pres på priserne på boliglånsmarkedet, hvilket meget vel kan gavne hundredtusindvis af boligejere:

»Det giver en skærpet konkurrence. Der er nogle boligejere, der kommer til at sidde billigere, fordi der kommer nogle nye billige lån, og så kan vi håbe, at det samtidig betyder, at vi har set det sidste til realkreditinstitutternes gebyrstigninger i denne omgang,« siger han.