Jysk villa på mondæn liste: Her er landets dyreste hus uden for hovedstaden

Vedbæk, København, Vedbæk, Rungsted Kyst, Vedbæk, Rungsted Kyst, Skodsborg, Hellerup, Hellerup og Risskov har det til fælles, at de alle har mindst en ejendom placeret helt i toppen over de dyreste villaer, der netop nu er til salg i Danmark.

Foto: Lokalt Liebhaveri Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Én skiller sig gevaldigt ud.

For mens de fem førstnævnte byer ligger helt op ad hinanden, og flere af husene endda har hjemme på samme vej, så ligger sidstnævnte langt fra de nordsjællandske rigmands-pastorater.

Risskov ved Aarhus er nemlig lige kommet med på listen over Danmarks dyreste villaer med et over 450 kvadratmeter stort palæ til en pris på intet mindre end 32 millioner kr.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Se boligen her.

Det er ikke bare nok til at sende de fleste huskøbere til "tænk-hvis-du-vandt-land", det er også, hvad der skal til for at træde op på skamlen som Danmarks tiendedyreste hus udbudt til salg netop nu.*

Og det stopper ikke der, huset er nemlig det dyreste, der er udbudt til salg i hele Danmark, når det nærmest autonome boligmarked i og omkring hovedstaden ikke regnes med.

»Det er ikke helt normalt, at vi får den her slags huse til salg. Det er helt renoveret både ude og inde, det har en flot stil, mange detaljer og en helt unik privathed,« siger ejendomsmægler Jesper Holm, der er indehaver af mæglerkæden Lokalt Liebhaveri, som har huset til salg, til Boliga.dk.

Bilen får ikke kolde dæk

Smider man det høje millionbeløb og bliver ny ejer af ejendommen, slipper man for de fleste boligejeres - måske særligt liebhavernes - småproblemer.

Vinen bliver holdt korrekt tempereret året rundt i vin-køleskabet. Den øredøvende popmusik fra teenage-værelset kan lukkes ude ved at placere dem i den ekstra lejlighed over garagen, og de i alt fem badeværelser sikrer, at I ikke kommer til at slås om det varme vand.

Og så kommer du i hvert fald ikke til at ligge søvnløs ved tanken om, at dit trofaste transportmiddel står og får kolde dæk i vinterkulden.

Garagen, der er 134 kvadratmeter stor, er nemlig forsynet med gulvvarme.

»Til det her hus leder vi efter en køber, der efterspørger noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Det er klart, at prisen sætter en begrænsning - men til gengæld går man så heller ikke på kompromis med noget,« siger Jesper Holm til Boliga.dk.

Aarhus-egnens Hellerup

Området omkring Hellerup lige nord for København har - ikke mindst takket være diverse tv-programmer - en ordentlig snert af at være her, hovedstadens helt store pengepunge søger til.

Samme rolle spiller Risskov i det nordlige Aarhus, hvor der ifølge Boliga.dk lige nu ligger seks ud af kommunens ti dyrest udbudte huse.

»Risskov har, lige som man har nord for København, de her superattraktive områder omkring Strandvejen, der lige som Strandvænget - som huset her ligger på - er trukket tilbage og har udsigt over havet,« siger Jesper Holm.

»Det er her de flotte gamle huse ligger, og så er det stadig tæt på byen. Kommer man lidt længere ud, er der et mere blandet billede med mange sommerhuse og mere nybyg.«

Se boligen her.

*Ejendommen i Risskov deler tidendepladsen med to andre ejendomme udbudt til samme pris i henholdsvis Hellerup og Holte.