Jysk bolig helt i top: Her er landets største ejerlejligheder

Foto: Realmæglerne Nordre Frihavnsgade. 
Læs mere
Fold sammen

Særklasse. Liebhaveri. Første klasse.

Rosen sidder løst, når mæglerne beskriver lejlighederne her. For med flere kvadratmeter end de fleste har i deres parcelhuse - og naboens med - finder man de fem lejligheder, der stiger til tops, når pladsen skal være størst.

Det er de fem lejligheder, der kan give alle andre baghjul i kvadratmeter. Og for en gangs skyld er det ikke en københavnsk lejlighed, der topper listen.

Her har boligsiden Boliga samlet de fem største udbudte lejligheder lige nu

5. Algade, Aalborg: 370 kvadratmeter

Foto: Home Aalborg Vejgaard v. Morten Dahl & Claus Barrett. Fold sammen
Læs mere

Plads. Beliggenhed. Tagterrasse.

I hjertet af Aalborg ligger penthouselejligheden her. Med kig til Limfjorden får man adressen på det, der beskrives som værende en af "byens bedste placeringer".

Og til en prima-beliggenhed hører der også en prima-bolig. I den store lejlighed er der syv meter til loftet i køkken og stue. Eller detaljer som trappe med smedejernsgelænder til overetagen og et badeværelse med spabad.

Pris: 5.495.000 kr.

Se lejligheden her

 

4. Nytorv, Aalborg: 381 kvadratmeter

Foto: EDC, Poul Erik Bech. Fold sammen
Læs mere

Drømmer man om plads - og at sætte sit helt eget præg på de mange kvadratmeter, så er det med at fastholde blikket på Aalborg. Og samtidig skal tungen holdes lige i munden, når der opremses værelser, stuer og udearealer for penthouse-lejligheden her.

Alrum i forbindelse med to stuer - og en mulighed for endnu en på etagen over. Samme niveau som man finder en ”havestue” med udgang til en tagterrasse.

Pris: 13.995.000 kr.

Se lejligheden her

 

3. H.C. Andersens Boulevard, København: 381 kvadratmeter

I Ny Christiansborg finder man en lejlighed med masser af plads, masser af stuer og højt til loftet. Uanset om man vil betragte Tivolis eller Christiansborgs tårne er der mulighed fra den københavnske lejlighed.

Påsat de mange kvadratmeter finder man to altaner. Ligesom der er mulighed for at flytte kontoret hjem: en del af boligen er nemlig til erhverv.

Pris: 12.995.000 kr.

Se lejligheden her

 

2. Fortkaj, København: 398 kvadratmeter

Det dyreste af det dyreste. Lejligheden her når helt til tops, når det kommer til høje priser, og derfor er der selvfølgelig også mange kvadratmeter at boltre sig på.

Otte værelser, to etager og udsigt til Øresund er et udpluk af det, som lejligheden i "The Silo" kan byde på.  Ligesom man selv kan sætte sit præg på, hvordan det endelig udtryk skal være i projektbyggeriet.

Pris: 31.995.000 kr.

Se lejligheden her

1. Havneøen, Vejle: 402 kvadratmeter

Foto: Home Vejle – Damhaven v. Lynggaard & Hansen  Fold sammen
Læs mere

Udsigt til Vejle Fjord og egen tagterrasse. I Vejle finder man landets største udbudte lejlighed i det område, der beskrives som "én af landets mest attraktive beliggenheder". Og ikke alene får man udsigt med: man får også meget plads at nyde den fra.

To etager med stuer og værelser i flæng - og så er der mulighed for at trække udendørs både fra tagterrassen og altanen.

Pris: 16.000.000 kr.

Se lejligheden her