Jussi Adler-Olsen har givet kæmperabat på Nordsjælland-hjemmet

Først hed prisen 7.195.000 kr. - det var tilbage i juli-måned sidste år, men med vinteren kom et prisnedslag på 400.000 kr., og kort efter var køberen fundet.

ørst hed prisen 7.195.000 kr. - det var tilbage i juli-måned sidste år, men med vinteren kom et prisnedslag på 400.000 kr., og kort efter var køberen fundet. Fold sammen
Læs mere

Nedjusteringen på den lille halve million kr. har dog vist sig ikke at være alt, hvad den bedst-sælgende forfatter Jussi Adler-Olsen og fruen har måtte give i afslag på deres hjem i Allerød nord for København.
Tinglysningen af handlen er nemlig lige gået i gennem, og af denne fremgår det ifølge boligsiden Boliga, at ægteparret har slået yderligere 600.000 kr. af prisen.
Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den fem-værelses villa, der ligger helt ud til skoven Tokkekøb Hegn, er nemlig blevet solgt for 6,2 millioner kr.
Der er dog stadig udsigt til en finansiel-gevinst til ægteparret Adler-Olsen, der selv kom til fadet for godt ti år siden for 4.680.000 kr.

Skovidyl og forfatterdrømme

De nye købere kan se frem til at rykke ind på en adresse, der i forfatterparrets tid på matriklen er blevet bygget om, så huset i dag fremstår med kringelkroge og hemmeligheder.
Blandt andet i havestuen, hvor der er mulighed for at tage en dukkert i den private, indendørs pool - hvis altså man kan finde den, eller ved hvor man skal lede - pølen er nemlig skjult under gulvbrædderne.Også i haven kan der fra tid til anden komme overraskelser. Beliggenheden helt op til skoven betyder nemlig, at både rådyrfamilier og fugle ynder at gæste matriklen.
Adler-Olsen har beboet adressen, mens bøgerne i serien om Afdeling Q - anført af politimanden Carl Mørch - er udkommet.

Men selvom handlen af succes-forfatterens hjemadresse nu også officielt er gået igennem - er chancen for at flytte ind på hans krimi-kreative-kvadratmeter ikke helt forspildt.
Kort efter parret udbød deres private hjem på markedet, kom arbejdsadressen nemlig også til salg. Og det er den fortsat.
Til en pris på 5,5 millioner kr. kan du således erhverve dig Jussi Adler-Olsens arbejdsbolig, der ifølge oplysninger fra Boliga.dk er 266 kvadratmeter stor og ligger i det centrale Allerød.

Se hvor Afdeling Q er kommet til live her