Joe and the Juice-bagmand sætter endnu en pris-rekord

På under et år har manden bag Juice-imperiet: Joe and the Juice, Kaspar Basse, formået at slå to prisrekorder med sin store liebhaver-lejlighed i det indre København.

Kasper Basse - CEO for Joe & the Juice. FOTOGRAFENS VALG. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares

Først sprængte han prisrammen for, hvad man troede en ejerlejlighed i det indre København kunne koste, da han udbød sin 474 kvadratmeter store liebhaver-lejlighed til salg for rekordhøje 50 mio. kr.

Nu har han endnu en gang sat prisrekord til den astronomiske side, og det endda med den selvsamme lejlighed.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Kaspar Basse, stifter og direktør for den succesfulde Joe and the Juice-kæde, har nemlig skiftet jagten på en køber ud med en jagt efter en lejer.

Og selvom beløbet, der skal lægges nu og her, er noget mindre, sætter det stadig gigantiske krav til indtægten.

Lejligheden er nemlig sat til leje til endnu en rund rekord-sum nemlig: 100.000 kr./md.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Det viser lejlighedens lejeopstilling på ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsens hjemmeside, hvor lejligheden er udbudt til leje.

600.000 kr.

Ligesom det normalt er praksis, når et lejemål overtages, skal der også ved denne indbetales et depositum og tre måneders forudbetalt leje.

Men i modsætning til de fleste andre lejekontrakter er der her tale om et beløb, der samlet set når helt op over en halv million kr., oplyser Boliga.

600.000 kr. er således det beløb, der skal smides som sikkerhed for, at juice-kongens hjem bliver returneret i samme stand, som man overtog det.

Der er dog heller ikke sparet på noget i lejligheden. Skabene er specialfremstillede ligesom trappetrinnene.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Marmoren, der både er anvendt i køkkenet og på badeværelset, er særligt udvalgt.

Tekstilerne er fra producenter i Venedig, og møblerne er originalt fremstillet af engelske snedkere.

Hvem rykker ind?

Da lejligheden blev udbudt til salg tilbage i september 2016, var det hos mæglerkæden Siesbye Kapsch.

Den gang udtalte ejendomsmægler og medindehaver af kæden Phillip Siesbye til Boliga, at han aldrig i sine 25 år i branchen havde oplevet en lejlighed lig denne i kvalitet og kaliber.

Mens han om en mulig køber sagde:

- Jeg vurderer, at der er 10 til 12 potentielle købere til lejligheden her i Danmark og måske en håndfuld succesrige danskere fra udlandet eller en sportsstjerne, som er på vej hjem til København igen.

Og med Danmarks dyreste månedlige ydelse - og hvad der svarer til en sum på 3,6 millioner kr., hvis man bor på adressen i alle de 36 mulige måneder, er det næppe mange flere, der har råd til at indtage ejendommen på lånt tid.

Flere dyre boliger på markedet

For øjeblikket er der ifølge lejeboligportalen Lejnu.dk kun én enkelt dansk lejebolig, der kommer i nærheden af Juice-paladset.
For nylig blev en villa med pool, ni værelser og 392 kvadratmeter i Hellerup nemlig sat til leje for 98.000 kr. pr. måned.

Mens en villa i Skodsborg på 600 kvadratmeter med privat strand og tennisbane og en villa i Brede, Lyngby, på samme størrelse - med huslejer på henholdsvis 69.000 og 60.000 kr. pr. måned er de næstdyreste lejemål, man pt kan rykke ind i.

Se billeder af Danmarks dyreste lejebolig her