Jan Fogs strandvejsvilla sat til salg

Se her, hvor meget det koster, at blive ejer af den villa på Strandvejen, som den kendte ejendomsmægler Jan Fogh boede i gennem mange frem til sin død.

Foto: Jan Jørgensen. Jan Fog ved villaen på Strandvejen.
Læs mere
Fold sammen

Afdøde Jan Fogs 373 kvadratmeter store Strandvejs-villa i Klampenborg, der ligger lige ned i Øresund, er sat til salg. Prisen er 34 millioner kroner og den eksklusive bolig sælges af ejendomsmægler Claus Borg & Partner, som også overtog Jan Fogs virksomhed efter hans død.

Villaen er opført i 1920 af arkitekt Axel Maar, som en del af landstedet Belvedere. Den flotte ejendom ligger på en 894 kvm stor skråningsgrund direkte ud mod Øresund.

»Villaen fremtræder med lyse grå pudsede facader, hvidmalede sprossede vinduer og tag med matte sorte tegl og indeholder 373 kvm liebhaverbolig i to etager, udnyttet tagetage og 150 kvm kælder,« oplyser Claus Borg & Partner.Stueetagen rummer entre, hall, gæstetoilet, opholdsstue med pejs og udgang via fire franske palædøre til en terrasse mod Øresund, bibliotek⁄TV-stue, spisekøkken⁄alrum med svensk porcelænsovn og et værelse.

På 1. sal er det et stort alrum med udgang til stor terrasse, master bedroom i forbindelse med badeværelse og walk-in garderobe, to børneværelser og ekstra badeværelse. Endeligt er der tre værelser på tagetagen. I alt rummer villaen 11 værelser.

Fra stuerne, soveværelser, badeværelse og terrasser er der en formidabel udsigt over Øresund til Hven. Grunden er anlagt med parkeringspladser foran huset, stor ugenert og solrig terrasse ud for stuen mod Øresund, Kælderen rummer blandt andet fyrrum, vaskerum og vinkælder samt garage.

På 1. sal er det et stort alrum med udgang til stor terrasse, master bedroom i forbindelse med badeværelse og walk-in garderobe, 2 store børneværelser og ekstra badeværelse. Endeligt er der 3 værelser på tagetagen. I alt rummer villaen 11 værelser.

- Fra stuerne, soveværelser, badeværelse og terrasser er der en formidabel udsigt over Øresund til Hven. Grunden er anlagt med parkeringspladser foran huset, stor ugenert og solrig terrasse ud for stuen mod Øresund, på skråningen mod Øresund er anlagt en snoet sti med terrasser og i vandkanten chassis, egen badebro og bådophal, skriver Claus Borg & Partner.

Kælderen rummer blandt andet fyrrum, vaskerum og vinkælder samt garage.

Jan Fog købte ejendommen i 1984.