Hummel-boss i kæmpe prisdrop. Liebhaverlejligheden på Østerbro er solgt

Oprindeligt stod der 11 millioner på prisskiltet, to måneder senere stod der 10,4 millioner kr., og senest skruede den stenrige Hummel-direktør, Christian Stadil, prisen på sin lejlighed i København ned til 9,9 millioner kr.

Christian Stadil. Her fotograferet i sit hjem. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Men det er dog langt fra, hvad Stadil har fået i hånden ved handlen.

Fredag blev salget af den 246 kvadratmeter store lejlighed tinglyst og heraf fremgår det, at den innovative direktør har overdraget nøglerne til ejerlejligheden for 6.500.000 kr.

Det skriver boligsiden Boliga.

Den store reduktion i prisen skyldes dog ikke, at der pludselig er udbrudt januar-udsalg midt i handlen, men derimod at den seks værelser store lejlighed er bundet af hjemfaldspligt.

Det betyder, at Københavns Kommune i sin tid har pålagt ejendommen en klausul, så denne på et tidspunkt kan købe lejligheden tilbage for samme pris, som kommunen solgte for.

Den oprindelige udbudspris var således inklusiv muligheden for at købe Østerbro-lejligheden fri af denne klausul, men da den nye ejer har valgt at takke nej til dette tilbud, er prisen justeret tilsvarende ned.

25 år på adressen

Christian Stadil har dog stadig god grund til at poppe champagnen og drikke en skål - måske i selskab med sin ven Martin Jørgensen, der i en periode efter bruddet med Grevinde Alexandra har resideret på adressen.

Da Stadil købte lejligheden i 1991 gav han nemlig bare 1,3 millioner kr. for den store bolig, der ifølge Boliga ligger tæt på Østerport Station.

Liebhaveri på Østerbro

Ifølge Boligas oplysninger kan den nye ejer glæde sig til at blive transporteret lige til hoveddøren i en af Danmarks ældste elevatorer, som er indrettet med veloursofa og guldornamenteringer.

Selve lejligheden er fordelt på seks værelser med 3,5 meter til loftet, og så er der også mulighed for at nyde vejret på balkonen eller på den fælles tagterrasse.

Se den gamle salgsannonce her.